Monday, January 04, 2016

Blog Ni Dah Berhabuk

Lama bebenor tak bukak blog ni.. Berhabuk dan berdebu. Kalau rendam kat pantai konpem jadi lek-lek mcm pantai bauksit. Tarikh terakhir update pada 22 Januari 2011, almost 4 tahun lamanya.. Dah ke mana kawan-kawan blogger..huhuhu..

Dah malas nak berblog. Sibuk dengan kerja, sibuk dengan family. Kepada blogger yang pernah menyerikan blog ini, 'aku tanya apa khabar?'. Korang macam mana sekarang? Still jadi blogger tegar? Still berkongsi coret coret kehidupan dalam blog?

Tahun silih berganti, bulan terang dan gelap, masa berdetik tik tok tik tok sepanjang masa...sedar tak sedar usia sudah pertengahan 30an. Dah tua dah.. anak pun dah ada sorang, bini pun sama..kui kui kui... Harap bini aku tak baca dah blog ni. Kalau tak konpem kena jelingan cekeding...huhuhu

Bubye..

5 comments:

Norain Omar said...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Thanks :)

LM said...

Assalualaikum.

Apa kbr? Dulu guna nama Mata Hati kan kalau tak silap. Sekarang hadir dgn gambar upin. Hehehe..

Lama tu tak update. LM masih mencoret kisah seharian kat blog sama cam zaman duk qatar sejak mula menaip 2009 dulu

eRNi aZiZ said...

long time no see...blogging laa balikkk

Erni Aziz said...

bila mata hati nak mula blogging balik?menulis laa balik...

Fiverul Wan said...

huhu...kekeringan idea nak menulis.. nanti dah dtg idea adalah tu coretan terbaru