Tuesday, December 27, 2011

Penutup Tahun 2011

1st. nak ucapkan terima kasih kpd kawan2 yg sampaikan ucapan hepi besday to me. Mekacih mekacih.. Ku sudah tua maaaa...

Tinggal beberapa hari lagi sebelum masuk tahun 2012. Dah tiba di penghujung tahun ni, malas sesangat nak update blog. Jarang aku terpacak lelama kat blog. Banyak habiskan masa main games jer kalau x der keja nak buat. Kengkawan yg add aku kat fesbuk, dapat ler hai hai kat sana. Status jer online tapi aku ntah ke mana..

Kering idea nak taip apa. Jadi aku tampalkan jer gambar2 masa aku pi seminar minggu lepas kat seremban. Last seminar utk tahun 2011. Nak story panjang lebar tak pandai lah pulak. Jadi biarkan gambar yg bercerita..

 Malam perasmian seminar




 Kabur lak gambar ni


Lauk sikit sangat. Tak padan utk mkn seramai 9 orang

 Caj penginapan sesangatlah mahal tapi puding karamel kasi sikit jer..

 Layan bowling dulu sebelum upacara perasmian

 Cenderamata

 Toilet hotel yg comel


16 comments:

azwa amani said...

erkk, toilet laki sume guna mcm tu je ke la ni?? takde dah bilik2?? eiiyy,., malu nye...

pssst : jelesnye tgok dpt men bowling..lama dah tinggalkn bowling.. huhuhuhu :)

mak encik | SZ said...

salam fairul,
sama lah akak ni ...fb/ym online tp orangnya ntah ke dunia mana...hihih

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam MH...cantiknya tandas mereka. saya tgk lauk pauk tu mcm sedap je.terliur tgk.selamat menyambut tahun baru 2012

Jejari niza said...

follow sini....

http://jejari-niza.blogspot.com/

gadisBunga said...

happy belated birthday hensem!

Ayuni said...

eh, ang pejabat kolej yg yg ntah aper2 tu ader jugak....semua cam knal je...yg ske slhkn student pun ader.....

NaDia CoMaNeCi said...

Happy belated birthday!! :)

ikatankasihku said...

Hi 5rool, lama tak jengah sini..
cantik gambar yg kat tmpt bowling tu.. :)

*lama tak hupdate blog sebab lappy rosak, mood blogging pon kelaut la..huwaaaaaaaaaaa

Miss PIJAOSIX said...

toilet tu mmg comel

Ungu Violet said...

ciput jek dia bagi lauk..

dah suh diet la tuh...hihi

hepi belated besday..:)

e.l.i.z.@ said...

adakah sebab pertambahan umo menjadikan anda malas utk mengadap blog :P

LadyBird said...

ni mesti minat giler pudiong karamel nih.. sebab tu terasa sgt dihidang sikit.. :D,...

selamat akhir tahun.. :)

maya amir said...

eh toilet org laki mmg gitu ye.. alaa..mane cukup lauk sikit jek..

wan nurul hezrina said...

wahh mmg cun toilet2..nampak mmg bersih n cantik..mmg tak cukuplah lauk2.makan nya ramai..hehe

deqlis said...

kat part cenderamata takdak komen ka??? kot tak cukup ker??hehehe..:-)

pepun slamat semuanya:-)

nurHeart said...

salam, helu.. baru jenguk sini :)

take a break for a while ye, cari inspirasi utk menulis lg, siapa tau ade aje yg nk dikongsi nanti

till later~ *lambai2*