Friday, August 28, 2009

My Favourite Tea



well, nak citer sikit pasal teh favourite aku nih. 1st time aku minum teh ni masa gi cameron highland 3 tahung lepah. beli pun sbb terpandang gambar strawberry kat kotak teh ni. langsung sambar 2-3 kotak. best..lemak berkrim disukai ramai. siap ada bau strawberry lagi. langsung terkhayalkan berada kat ladang teh cameron highland bila minum teh ni. ekekeke..

whatever, aku suka benor minum teh ni ni. memang susoh nok dpt kat mana2 pasoraya kat teganu ni. tahung lepah ada ah gok dijual kat pasaraya sabasun, tapi sekejap jer doh abih. tension punya pasal, semalam aku order 10 kotak teruh. buat stok utk bulan poser dgn hari raya. 4 kotak strawberry, 3 kotak oren dan 3 kotak blackcurrant. well, aku plan nak kasi perasa oren dgn blackcurrant kat mak dgn mak sedara. yg strawberry 4 kotak tuh aku punya.. hua hua hua

murah jer aku beli, 8 riyal sekotak, ada 25 uncang teh... best best

3 comments:

n@m@n said...

kat umah kawe ada 3 kotak lagi..hehe..beli bln 3 aritu..mmg umppphhhhh..

Mata Hati said...

perghh..dah 5 bulan still ada stok.. hehe

azinumitis said...

tea ni favourite kite jugak.....tapi yg sedihnya kite dah kehabisan stok nya....kirim kat kite skit la he...he....