Tuesday, December 14, 2010

Happy Birthday To Me


Today is 14 Disember, tarikh aku membuka mata melihat dunia yang indah ini. Syukur kerana sampai saat ini aku masih dipanjangkan usia, masih diberi kesempatan untuk mengapai impian. Syukur kerana dikurniakan ibubapa yang penyayang, adik-adik yang sporting dan kawan-kawan yang baik hati. Terima kasih kerana menyinari hidup aku selama ini.

Masih bernyawa hingga ke saat ini adalah anugerah paling berharga dari Tuhan. Bila datangnya hari ini, bermakna usia aku memanjat satu anak tangga lagi. Oh my, tapi tak der budak-budak pun yang sudi memanggil aku pakcik. Ahaks!!! perasan muda lah ni. Dah semakin tua lah tapi perangai masih tak berubah. Siapalah yang sudi bermenantukan lelaki yang childish ini. Tak perlah, biarkan ku sendiri...hohoho

Today, secara rasmi aku berusia....., lihat lah angka kat bawah tu. Muda lagi kan...hehehe. Beruntung dilahirkan pada akhir tahun. Orang lain semua dah berusia tapi aku masih lagi dalam kategori muda remaja. Dush!!! tak habis2 perasan muda. Ok, aku nak nyanyi lagu birthday yang ditujukan untuk diri sendiri. Then nak ngap kuih batang buruk depan mata ni...hehehe

Happy birthday to me.. 
Happy birthday to me..
Happy birthday to Wan Fairul Fakhzan, 
Happy birthday to me..
(Fuhh!!!! tiup mentol lampu)

70 comments:

Kembang Perawan 3288 said...

happy birthday to you.alololoo wish sorg2

Ayuni said...

Happy birthday n may Allah bless u. singgahlah blog sye, ader something....

Woofer Storm said...

hppy brthdy to youu^^

Ayuni said...

jap ek

Sephi Sephia said...

Selamat hari lahir...

azwa_amani said...

selamat hari tua.......umur makin meningkat......cepat2 kahwin yerrr...hehehe :)

honeyvsbee said...

lah besday...happy besday tuan umahhh

♥cik cahya♥ said...

Happy birthday to you. May Allah bless you ;)

NaDia CoMaNeCi said...

mak ai..lebey kureng plak yer besday nye..
sy 1212..anda 1412..
sy ke 28, anda ke 29..heheee~

btw, happy besday yer..semoga oanjang umur dan dirahmati selalu..

Fariq said...

epy bday ye tuan tanah..

Eksiden Elak Kucing

Cik Diana said...

wah! heppy birthday lah buat mata hati..
smOge pnjg umO n dimurahkn rezqi hendaknya..
dipermudahkan sgla urusan..
insyaallah.. ;)

nabila faryzza said...

happy birthday ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Salam..hepi besday..sebaya LM ke?29 ker?rabun ke LM ???moga panjang umur ye..ada entri tuk anda..
http://miza-zairi.blogspot.com/2010/12/entri-khas-buat-mata-hati.html

MY HEART said...

Happy Birthday To You ^_^

Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki, dirahmati dan diberkati perjalanan hidup serta dipermudahkan segala urusan..

Amin ^_^

cikanna said...

happy b'day bro..

azrinrahim said...

happy birthday sahabat .. semoga kamu akan bertmbh ceria dari semasa ke semasa walaupon umo sudah meningkat bha.. hehe

ozzy said...

salam..

Selamat Hari jadi..moga dipanjangkan usia & dimurahkan rezeki & dipermudahkan segala urusan serta menjadi insan yg lebih baik.

Izamir Ridzwan said...

salam.. happy birthday bro.. ada entry khas untuk bro.. http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/12/happy-birthday-to-mata-hati.html

Rozuan Ismail said...

happy birthday yg ke 29..hadiah bday utk awk erm,sy jd follower awk k

deqlis said...

Selamat Hari Lahir yg ke 29..

baru nak masuk 29 ker??
laa ingat adik2x ku tadi...(sebab deqlis ada adik umur 25)
hihi..sebaya laa kite..ha ha ha..

cuma lebey kurang 2 bulan lagi nak masuk 30.. jadi kira akak deqlis nie tua bulan ya..hehe..

walau apapun, moga hidup diberkatiNya dunia akhirat, dimurahkan rezeki dan dipertemukan jodoh dan jadi raja sehari dengan segeranya InsyaAllah. Amin. jgn luper jemput kay:-)

Mata Hati said...

K Perawan 3288 - terima kasih

Ayuni - thanks yer untuk entry tu. terharu rasanya

Woofer Storm, Sephia Sephia - terima kasih

Azwa Amani - thanks dik amani..bila sebut pasal kawin terus lemah lutut :)

Mata Hati said...

honeyvsbee, ♥cik cahya♥ - terima kasih ^^

NaDia CoMaNeCi - dah dekat persamaan tu. thanks yer.. happy birthday to u too ^^

Fariq, Cik Diana, nabila faryzza - terima kasih :)

Mata Hati said...

sis LM - anda masih mempunyai penglihatan yg baik. betul lah tu, saya dah 29 pun.. terima kasih atas entry tu.. terharu sangat ^^

MY HEART - amin.. thanks yer :)

cikanna - terima kasih

azrinrahim - thanks..i'm still young & childish.. :)

ozzy - terima kasih saudara ozzy

Mr. TN_SkY said...

Hepi besday brO! wlupOn lmbt cket ahaha :)

Cik Tom said...

haappy besday fairul..wah dah 29 tahun??nmpk awet muda..hehe

Mata Hati said...

Izamir Ridzwan - terharu dengan entry tu. terima kasih yer.. :)

Rozuan Ismail - thanks..i follow u too

deqlis - terima kasih.. yes!! dah tahu akhirnya usia deqlis ^^

Cik Tom said...

haappy besday fairul..wah dah 29 tahun??nmpk awet muda..hehe

Mata Hati said...

Mr. TN_SkY - terima kasih.. tak terlambat lagi tu. malam masih muda :)

Cik Tom - terima kasih ^^ ...muda lagi ekk..ekekeke

nurHeart said...

hepi besdey..! smoga stiasa dlm limpahan rezeki, rahmat & kasih syg dr Nya.. :)

Mas2ra said...

ouh..hppy birtday ya'.Good luck 4 evrytHing ! sedapnya kek uh.huhhhu.

BUNGA said...

happy bday mata hati.. mudah2an dipanjangkan umur dalam keberkatan.. InsyaAllah.. :)

Ezma FaSham said...

Happy birthday en mata hati... semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...

DeCrewz said...

Hepi besday to u to.. Nak present? Nnt tgu posmen anta.. Lau adalh..he3.

Mata Hati said...

nurHeart, Mas2ra, BUNGA, Ezma Fasham, DeCrewz - terima kasih yer.. ^^

alexa yussida said...

header baru!cantik^^

selamat hari lahir!!!^^
wah usia matang dah tu..dah bole kawin..ajak taw:P
semoga bertambahnya umo selaras bertambhnya amal..insyaAllah:)

zacky ~786~ said...

hpyy bufday bro.!!

Mata Hati said...

alexa yussida - header tu tak siap sepenuhnya. budak baru nak belajar..

hik hik..kawin? coming soon. tapi ada ke yg sudi amik buat suami? perangai pun gila-gila remaja ni..huhuhu

zacky 786 - thanks...

fatin said...

omedetou!!!(",)

semoga pnjng umur dan murah rezeki..

and..cepat jmpe jodoh!..hee~

nn said...

happy birthday...
ala...muda lagi...

Gen2Merah said...

selamat hari jadi... menarik blog ini

kak Erna said...

happy birthday..semoga dirahmati dalam kehidupan..
memang muudaaa sangat lagi..

NM02 said...

selamat ulangtahun utk kamu. moga kehidupan kamu akan lebih diberkati, dirahmati dan bahagia selalu. amin..

ciK mOt ©™ said...

eh terlambat dah ke ni???
epi besday kandebrader...
moga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu...

erkk...29 ke???ni sebaya dah ni...
dah leh kawin sangat ni...hehehe...

iena farina said...

selamat hari tua yea...semoga di panjangkan umo,murah rezeki, sht tubuh bdn & beroleh kejayaan :) dah tua...hehehe nie keknyer mana??? :P

E.d.Y said...

happy birthday bro..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki hendaknya

cik pieja hut said...

selamat hari jadi...

Qaseh^muti@ra said...

selamat hari jadi juge =]

iszieylyanziy said...

selamat ulang tahun,semoga pjg umur dan dimurahkan rezeki

DAK MAKTAB SOMBONG

ainnoraini said...

hepy b'day...
semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki...dan dikuniakan kesihatan yg baik...

ierayahaya said...

happy birthday ya. same date with my dad.. ;p

~ PIJA ~ said...

heppy besday fren..wish u all the best..

Lagenda said...

hepi besday to you mata!

Moga panjang umi, murah rejeki dan berbahagia selalu

simply nana said...

appy besday to u...smoga sentiasa drahmati & diberkati Allah dunia akhirat...amin...

Sricahaya said...

happy bezday..moga panjang umur dan dimurahkan rezeki

cahayamatakugembira said...

HapPy BirThDay!! May Allah bless U.. =)

공주 Lynna said...

Happy Birthday... ^__^

anamizu said...

selamat ulangtahun ^^

special utk mata hati ^^

chekna @ mama ziyad said...

happy besday... moga panjang umur & murah rezeki..

SYaMiLa said...

salam..

hepy besday...kak sya ingat nk jadi org pertama komen...tup2 terlupa lak nk dtg sini...

moga panjang umur n dimurahkan rezeki...

:-)

tunz said...

selamat menyambut hari ulang tahun ke 29.semoga masa terkehadapan ini akan diwarnakan dgn warna2 keceriaan dan kebahagian di dunia dn d akhirat...tahniah kpda tuan blog ini...amin

Apple Sweet said...

Hepi besday....moga2 pnjg umo n di murahkan rezeki..amin...

klo free jengok2 la blog sy

maya amir said...

tak terlmbt lagik nak wish happy bday kan:) moga pjg umur & murah rezeki ye..

ibuayahdamia said...

masih tak terlambat kan nak wish..

happy birthday...semoga panjang umur dan murah rezeki...cepat dapat jodoh jugak....oppss!!hehe

firahadifa said...

owhhh da 29 ker??? ingat baru 23.. ahahaha.. serious ya... mmg nampak cam muda jer.. rasenya i penah bahasakan diri i ni akak.. ahahaha


btw , boler je guys nak join my giveaway ..

Siti Mashitah Saidin said...

happy belated besday! may allah bless u!~

*ramai bulan 12 kan? :P

Mata Hati said...

fatin, nn, Gen2Merah, kak Erna, NM02 - terima kasih banyak2.. :)

cik Mot - ehh, sebaya ke? ingatkan cik Mot lagi tua dari saya..hehehe

iena farina - keknya ada tapi kecik jer. thanks yer

E.d.Y, cik pieja hut, Qaseh^muti@ra, iszieylyanziy - terima kasih^^

Mata Hati said...

ainnoraini, ierayahaya, PIJA, mak Lagenda, simply nana, Sricahaya - terima kasih^^

cahayamatakugembira, 공주 Lynna - terima kasih yer :)

anamizu - terima kasih untuk entry tu.. terharu sangat :)

chekna@mama ziyad - terima kasih^^

Mata Hati said...

SYaMiLa - kak sya tetap org pertama yg tahu kedatangan birthday saya tahun ni.

terima kasih yer. lebih2 lagi utk watermark yg comel tu :)

Apple Sweet, maya amir - terima kasih^^

Mata Hati said...

ibuayahdamia - belum terlambat...hehe
terima kasih yer..

dah jumpa jodoh nanti, saya tampal kad undangan.. sudi2 lah datang yer :)

firahadifa - tu lah, ramai yg tak percaya dah 29 pun.. tapi tetap nampak muda remaja.. ahaks!! perasannya budak lelaki ni.. terima kasih

nanti saya join giveaway tu :)

Mata Hati said...

Siti Mashitah Saidin - terima kasih adik siti tweety sweety pussy pussy cat ^^