Sunday, August 16, 2009

In a Bad Mood



today i'm in a bad mood. dari pagi lagi dah bad mood. rasanya masa sampai opis ok jer. tapi cume bertahan beberapa minit sebelum bad mood datang. tak pasal2 ada 3-4 org yg jadi mangsa. ohh man.. ntah ler, punyalah bad mood sampai kawan2 yg lain tak berani nak buat joke sembarangan.. damn!!!! bila bad mood, punyalah malas nak buat kerja. kalau buat pun mesti dgn rasa terpaksa..

sometimes aku pun pelik dgn perangai aku ni. dlm keadaan cool, sekejap jer boleh tukar jadi childish or bad mood. patut ler cek yah sendiri pun tak boleh nak fahami perangai aku ni..

2 comments:

E.L.I.Z.A said...

hurmm takutnyoo......kalau la sy in bad mood,sy xlibatkan sesape kecuali hubi sy jadi mangsa saya heheheh (",)

Milo Skilos said...

hmmm kalu demo time bad mood demo speking kl ea?
hehehe

just kidding.

chill :)