Monday, June 29, 2009

Pulau Redang - Last Day

okiess..aku update selalu ah pasal last day journey aku kat pula redang. esok akhir bulang jun doh. kan kalu update awal bulang depang, tawor hell-bear pulok citer ni.

tak dok aktiviti doh ari last ni. dlm kol 6.30 pagi aku & 4 stooges (stooges sorang lagi tgh sedak tido) jln2 tah ke long beach nok tgk sunrise but awan tebal dok oh. kureng napok fajar. melepas... kalu kene pada ari nya, mmg jadi kaler gold sekejap pantai kat long beach ni. comel woo.. after breakfast, kiteorang berkemah doh sbb kol 9.30 pagi nok tolok balik.

actually tak dok mender nok citer ari last ni. just tengok ajer ah gambor kat bowoh tuh. kate orang, sekeping gambor menceritekan 1001 cerite. okies..



resort baru. still under construstion





dang lagi skodeng before angkat kaki dari pula redang..huhuhu. ni budok dari kl. kalu juper pulok budok ni somewhere anywhere, tobat aku ngorat dok setarang



last pose sebelum balik.. see u again next time bebeh..

seketul batu karang wat balik umoh. ni tangan tok batin. suker sangat leh wat alik batu seketul

feri yg akan bowok kiteorang balik ke daratan

sayonara. ader mase aku mari pulok bowok anok bini sekali. mungkinkah akan terjadi?





posing lu before keluor dari feri.

ni bot nambang dari seberang takir. nok gi anto org tah ke pasor payang ah tu

bapok besor kapal 2 butir ni. ni kat pula duyung. pesengan mcm kapal tldm jek..

4 comments:

SUZIE APAI said...

hehehe...sepatutnyer dok leh wak alik coral tu. tapi aku rembak jugok maas g dulu, susuk dlm beg...best deh g pulau redang..

Mata Hati said...

best sesangat.. coral tu tok batin wat balik. suker sangat boleh sutir. nok tunjuk ke org kampung kata yer..bukti yer mari doh pula redang..huhu

現在建築式™ said...

My Blog
http://www.wretch.cc/blog/markacey
Thanks for your share
Nice to meet you

E.L.I.Z.A said...

ya allah! lawanya pulau ni!!!