Thursday, December 24, 2009

Toys Story

time kita kecik dulu, kita sure pernah kata bestnya jadik org dewasa. bila dah besar, kita akan kata sebaliknya..bestnya kalu jadi budak2 kecik. whatever lah, walaupun dah besar tapi usia tak pernah jadi penghalang utk kita berperangai mcm budak2 kecik like me!! hehehe.. fizikal jer nampak mcm org dewasa tapi perangai still childish. whatever, aku cuma suka kumpul robot jer utk dibuat koleksi mcm gundam & transformers. before start beli robot2 ni, aku pernah plan utk buat koleksi motor2 berkuasa tinggi. motor yg real ekk, bukan toy punya. tapi memandangkan rega sesebuah motor pun dah cecah puluhan ribu ringgit, aku padamkan saja impian aku tuh. kalu pikir2, kalu ada byk motor pun buat apa kan kalu jarang2 sesekali bawak. baik simpan jek duit tu utk masa depan. ngeekkkk..

 
 gundam versi master grade (MG) dan non grade (NG}

 
MG strike gundam

 
yg nih paling aku suka, MG freedom gundam clear ver.. edisi terhad seluruh dunia

  
MG strike freedom. amik masa 2 minggu baru siap pasang..huhu 


 
 NG buster gundam

 
 gundam dari versi high grade (HG)

 
 HG hyperion gundam

 
gundam versi super deformed (SD). kecik jek tapi kena kalerkan sendiri

 
transformers ni nak menyelit gak..kay lah, bagi ruang sikit

p/s: mak arahkan aku pi kursus kawin awal bulan januari nanti. mula2 suruh pi kursus dulu, then suruh kawin lak. aiseyman.. salah 1 punca knp aku belum angkat kaki ke gerbang perkahwinan sbb takut dpt isteri yg tak sesuai, mcm kawan aku tuh. sbb aku ni bukannya jenis pandai nak marah2 org, tinggikan suara, jauh sekali bersikap tegas. kalau dpt isteri jenis queen control..teruklah. patah ler sayap aku yg suka terbang ke sana sini. permulaan thn baru yg menyeramkan...

4 comments:

E.L.I.Z.A said...

whoaaaaaaa...best gilerrr koleksiiiii......i sukaaaaaaaaaa

Mata Hati said...

ish ish..mummy eymann riri pun minat robot jugak.. hmmm

~Pn.Ilah~ said...

Ayoyo!! dasyatnya ur koleksi nih..Tu ar nk cari yg kena jiwa agak sukar,hehe...so first thing kena tanya 'u suka robot tak???' hehehe

Mata Hati said...

ni jer yg masih ada. byk yg dah dijual.

mummy hana, agak2 nya mcm ne ek kalau hana pun suka robot jugak nanti..hehehe