Friday, December 18, 2009

Birthday Present

besday ke 2+ aku dah berlalu. secara rasminya kini aku berusia 2+ tahun. malam 14hb tuh mak aku dan adik2 ada datang. dibawak sekali apple pie, puding dan mee goreng 1 besen. alahai terharunya, sudi jugak mak dan adik2 buat mkn2 utk aku kali ni. dijemput sekali sedara2 yg tinggal berdekatan. ingatkan sekadar nak kasik present jek. mekacih yer mak, adik2. thn ni dpt ler baju selai kaler merah pemberian mak. susah2 jer mak aku ni. walaupun aku dah berusia 2+ tahun tapi mak tetap layan aku sepertimana dia layan aku masa kecik2 dulu. tak pernah berubah sedikit pun. terima kasih sekali lagi sbb bersusah payah membesarkan aku, mendidik aku hingga aku menjadi sepertimana diri aku sekarang. insyaallah, sampai masa nanti, aku akan bawak mak ayah pergi menunaikan haji sama2...

ada 1 lagi besday present yg aku dpt kali ni. nak tgk? tuh ada kat bawah tu..

transformers lah. buster optimus prime from movie transformers revenge of the fallen. suka, suka sangat. sapa yg kasik present ni ek? rahsia!!! pemberi present tak nak nama dia dipaparkan kat blog ni. tak nak cari publisiti murahan katanya. apa2 lah. mekaceh yer. next year kasik lagi..

mcm tahu2 jer kegemaran aku. haii..pada kalendar jer menandakan dah berusia 2+ tahun tapi perangai aku mcm budak lagi. still ada hobby mengumpul toys, suka mandi hujan, selalu buat aksi giler2 time bergambar, suka tiup api lilin, suka melompat bila turun tangga dsb. ermm..tak kisah lah kan janji bahagia. ahak ahak.. ibubapa kat luar sana tidak digalakkan membeli toy mcm ni utk anak2. mahal..membazirkan duit gaji jer. sekotak pun dah mencecah 300 ringgit.

 i'm optimus prime

 look, bernyala..

 
 mode lori..vroommm

4 comments:

ibu damia said...

HAPPY BIRTHDAY...

28 TAHUN....SESUAI DAH TU BERUMAHTANGGA...

Mata Hati said...

errr...mekaceh yer ibu damia.

takut ler nak kawin..

E.L.I.Z.A said...

sedapnyoooooooo optimus prime!!!
hop ni harga rm300 ke?

Mata Hati said...

yup...harga 300 riyal.. nanti beli kat eymann satu yer..huhu