Monday, July 19, 2010

Entry Mengantuk


dah pukul 12 lebih. tapi aku tak boleh tido selagi tak edit separuh dari paper atas meja ni. 1 paper amik masa dlm 15 minit utk disiapkan. kalau 100 paper, akan amik masa selama 1500 minit bersamaan 25 jam. aiyakk!!! sempat ke aku siapkan before 21 julai? tu belum lagi dikira dokumen yg perlu diisi. mata dah ngantuk sangat ni, betul2 mengantuk. keletihan main badminton mlm tadi pun belum hilang lagi ni. minum kopi panas pun tak jadi apa bila dah terlalu mengantuk.. tak boleh! tak boleh tido!! kena buat jugak kerja. nak ke tak nak, kena korbankan jugak waktu tido utk malam ni dan malam esok.. fairul, kamu kena kuatkan semangat utk buat kerja ni.. kamu boleh, yakin boleh!!

doraemon!!! nak pinjam alat untuk melambatkan masa.

3 comments:

kella said...

chaiyok!! chaiyookk!!

usaha tangga kejayaan!

:D

SUZIE APAI said...

yakin bolehhhh...rakan mudaaa...hiksss....

Mata Hati said...

kella - yup!! gambateh...

Suzie - bukan muda lagi. dah join rakan tua pun..huhu