Friday, July 09, 2010

Sarang Labe


lama rasanya aku tak write something, dah penuh dgn sarang labe blog ni. banyak benda aku nok ceritakan tapi bila jer tekan keyboard, terus tak dok idea nak story mcm mana. well, kekgi ada masa aku share cerita tuh.. ada yg happy ending, ada yg sad ending. macam2 ler. sejak setahun 2 ni, aku ada masalah sikit dgn memory aku. susah aku nak ingat apa yg berlaku dlm seminggu 2 lepas tapi aku boleh ingat dgn jelas apa yg dah berlaku belasan tahun lalu. pesengan hard disk dlm kepala aku ni dah full, kena cari external hard disk jawabnya utk install lebih byk memory. to kengkawan blog yg rindukan aku (perasan lah tu), carik jer aku kat fesbuk. aku selalu online kat situ walaupun realitinya hanya fesbuk yg terbukak tapi aku tak dok pun dpn pc.. tapi kira ok lah jugok kan. tu tandanya aku masih hidup, masih bernyawa..

p/s: labe tu maknanya labah-labah. org ganu panggil labe, org luar panggil labah2, mat saleh panggil spiderman

4 comments:

SUZIE APAI said...

hiks...klako..labe!
akak kalu update benda2 tgk mood..mgu ni napok mcang rajin je ckit..

yg ptg kita enjoy sudahhhhhh

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ore kelate royak sare labo...hahaha

selamat berupdate..

Mata Hati said...

SUZIE APAI - samalah..skrg ni keje banyak. nak update pun kekeringan idea..

Mata Hati said...

Mama Damia - sarang labe ke, sare labo ke..sebutan org pata timur mmg unik