Wednesday, June 08, 2011

Tak Tahu Nak Letak Tajuk Apa

Hari ni 1st day aku mulakan tugas kat kampus dlm bandar. Sebelum ni kat main kampus. Kampus dlm bandar dekat sikit dgn rumah, tak sampai 10 minit perjalanan dah sampai.. Itupun kalau tak tersangkut kat mana2 6 traffic light. Tempat baru ni tak sebesar kampus utama sbb kat sini cuma menempatkan 300 lebih student yg kebanyakannya mabil jurusan perubatan. Agaknya nanti boleh lah aku menuntut sikit2 ilmu perubatan dgn budak2 medic ni..huhu

Hari ni dpt rehat sekejap selepas 7 hari bertungkus lumus persiapkan urusan persediaan dan pendaftaran student baru. Baru nak rehat dah terima arahan utk libatkan diri sama dlm minggu mesra siswa/siswi baru. Arrr...satu kerja pulak sbb xtvt utk bebudak baru ni padat. Petang ni ada senamrobik. Hampeh aku x kan pergi... Esok maybe kena jaga xtvt gotong royong kat luar. Hari sabtu nanti ada lagi urusan pendaftaran student lama.. OT lagilah jawabnya...

Hari pendaftaran student baru. Gambar aku x der sbb bz sesangat. Tak sempat nak mencelah..

Sebahagian dari blok kediaman student

Berdekatan pejabat aku.. Depan kereta tu jer..


2 hari sebelum hari pendaftaran student, aku keluar dinner dgn family kat luar. Tapi x cukup ahli sbb ayahanda dan adik bongsu x ikut sama. Siyes sebelum ni x pernah pun kuar dinner dgn family. Selalu dinner kat rumah jer.
Makan malam dgn family.. Ni budak yg suka bergambar. Mcm kenal jekk kan?

 Ni pulak adik kepada budak diatas tu. Sorang kejanya rawat patient, sorang lagi kejanya buat bangunan

Bonda kepada budak diatas.. err, kat sini pun ada jugak budak tu. Tgh kusyuk jamah makanan..

23 comments:

Amirah Adnan said...

selamat maju jaye encik mate hati..hehe..

pssstt. adik nurse kat mane? bahagian ape?

Cik Bidadari said...

adoi... semakin selesa kamu di situ yeak... heeeeeeeee

MataHati @ MH said...

kubang kerian.. tapi ada setahun agi sebelum betul2 jadi nurse..

MataHati @ MH said...

cik bidadari.. bolehlah tahan..huhu

♥ Frau Reen ♥ said...

jalan2..da mlm2 ni mst la blank..smpi tajuk pun da xtaw nk buh apa..haha

MataHati @ MH said...

what to do..penat punya pasal..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

khusyuknyer budak itu mkn.dan sis nmpk ada cam ABC jek dpn dia..geram je nak rembat.

jeragang said...

kalu dok reti nak letak apa letak jer tajuk tanya orang secara umum... bagaimana boleh jadi??/ contohnya.. mengapa harus terjadi.. bilakah? kemana nak pergi.. adakah begini?..... hi3 saja nak tumpang mengarut

maya amir said...

mudanyaaa mak..eh umo bp die?ckp ngan auntie,auntie ni awet mudalaaa..serious;)

♥Mrs.Eady♥ said...

hukhukhuk....comey emak nyer :)

~Siti Hajar~ said...

Bz ditempat baru yer, xpe pgalaman tuh..

budak tu mkn sampai xpandang camera no..hehe

gadisBunga said...

rajin beno budak tu interframe yek? heheh~

deeya said...

waaaah ! rindunya zaman belajar dulu kala =(

Cik TeN10 said...

haha budak tu kuat mkn ghupenye.. kih3 ^^

btw ganbatte !!

Ayuni said...

wah! tmptr letak kete dh roboh! sye masuk bln 9 nie....

NOOR FATIN said...

hehe bagus la awak. dah serasi dah dgn tempat keje sana. hehe ;D

pasu bunga said...

yeayhh...dah start keje~~

slamat maju jaya~~

semoga sabar dan tabah melayan kerenah student~~

n@m@n said...

sangkut dengan doktor la tu nanti..aminnn..hehe

Sz said...

besttt sesekali mkn beramai2 dgn famili d luar kannnn

*Miss Syahnia* said...

bersih dan cntik view tmpt
keje kamu ;)

msti akn lbh selesa dan nyaman
kan..hihi

Arfazilah Abka said...

~MH
all the best k..best2 makan ngan family..simple entri tp terus kenal dgn family member..hehe.

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اسلام عليكم
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
sejarah honda civic ej @ ek

warrggg tumpang gembira... besar gak kawasan tempat kerja kamu yerrr..... tapi mmg nampak kerja kamu kali ni lebih menarikkkk.... sukses nampaknya kamu disana

♥e'in♥ said...

good luck ye! adk2 sume keje best ek..