Thursday, August 04, 2011

Salam Ramadhan

Assalamualaikum..
Hari ni hari ke 4 kita dibulan ramadhan dan jugak malam ke 5 kita berterawih. Sama2 lah kita perbanyakkan amal dan berdoa semoga segala amalan kita diterima Allah. 

Hampir 2 minggu sibuk dengan kerja dan pi cuti2 malaysia. Bukan lah pi buat umrah seperti yg disangkakan oleh beberapa kawan blogger. Dalam hati ini memang teringin sangat nak pi ke sana. Insyaallah tahun depan kalau dimurahkan rezeki dan masih ada hayat dikandung badan. Boleh bawak sekali bonda menunaikan umrah. 

Psstt..kak Suziyanti nak kasi something yg misteri kat aku. Apakah yg misteri itu? Awek dari indon kah? Calon isteri untukku kah? heeee. Kay, nanti ada masa akan ku jengah blog kengkawan semua. Tak lupa kpd sis LM, selamat mendodoi baby baru. Baru dapat tahu today sedangkan berita ni dah boleh dikatakan hampir sejuk beku.. Huuu

21 comments:

Ayuni said...

Hm, rindunye kt Akok Ganu!

:: Mrs.Eady :: said...

padan dh lame tak ber update....

Gieyana said...

Salam Ramadhan...:)

Sz said...

hahaaa..
akak bagi bibik indon je la..
mahu? kekeke

azwa amani said...

lama tak update blog MH..huhuhu...bz takpelah, buat yg lebih aula..errmm salam ramadhan.. raya datang umah...huhu

MataHati @ MH said...

Ayuni - lagi best kuih penganang ganu

Mrs.Eady - hehehe..bz sikit. next month lepas raya lagi lah kebizian

MataHati @ MH said...

Gieyana - salam ramadhan kembali

kak Sz - tapi kasi yg muda2 lah.. hehehe..bln pose pun nak mengatal gak dgn bibik

azwa amani - huhu..nanti kasi kad kawin + kad raya.. baru sya dtg.. :)

azwa amani said...

eh nak tanya lahh..kuih penganang ganu tu kuih ape??? ada jual kat bazaar tak??

MataHati @ MH said...

ada ada.. try lah cari. kalau kat teganu ni byk dijual kat pasar2.. paling best penganang kacang

ikatankasihku said...

moga hajat termakbul g umrah nanti.. :P

MataHati @ MH said...

insyaallah... semoga akan dimakbulkan hajat ni

~Siti Hajar~ said...

Salam ramadhan...

InsyaAllah thn depan dpt p...

sga pjg umur & murah rezeki..

MataHati @ MH said...

salam ramadhan kembali..
semoga kita semua dpt menjejakkan kaki ke sana suatu masa nanti

NaDia CoMaNeCi said...

bz sungguh dia..
Salam Ramadhan & Selamat Berpuasa...

gadisBunga said...

selamat berpuasa hari ke5 fairul. :)

saya igt awak pegi buat umrah. tapi biasanya kalau org hilang tiba2 ni diorg pegi kawen. eh? :p

nurHeart said...

welcome back..! :D

ole2 ade? :P

deqlis said...

to gadisBunga: hehe..bulan2x pose ni takkan p kawin... takkan nak kahwin tak inpom kite semua yer tak??

to MH: wah! seronok p bercuti? cuti mana?? salam ramadhan dari deqlis... kuih pengganang tu kuih apa?? snap laa rupernyer....klu rajin pos kat deqlis hehe...

nurHeart said...

selamat kembali =)

MataHati @ MH said...

NaDia CoMaNeCi - lepas raya lagilah kebizian..huhu
selamat menunaikan puasa

MataHati @ MH said...

gadisBunga - kahwin? ..hihihi.. kalau kahwin konpem x kan menghilangkan diri..

MataHati @ MH said...

nurHeart - x sempat nak beli ole2 sbb dah masuk bln puasa..hehe

deqlis - ok ok..nanti sya letak gambor penganang tuh..huhu