Thursday, November 25, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!


Salam mesra..  Korang semua kenal encik Ben Ashaari kan. Dia dah buat hal lagi lah. Kali ni Encik Ben dah buka satu segmen baru yang dinamakan SAYA SUKA BLOG AWAK LA!. Mari lah sama-sama menyertai segmen ini. Di samping memperkenalkan blog kawan-kawan kepada blogger lain, dalam yang masa dapat menambahkan lagi ramai kenalan baru dalam dunia blog.

1- Azwa Amani - Teacher to be ini pun rajin mengupdate blog. Walaupun masih baru tapi aku suka terjah blog dia. Kebanyakan entry yang di publishkan di blog dia menjurus kepada nasihat dan renungan. Walaupun baru kenal tapi macam dah kenal lama. Pendek kata teman tapi mesra

2- Lydia Miza - Blogger baru yang tengah hot sekarang. Aku suka layan blog sis LM sebab blog dia simple dan tak berat. Gaya penulisan dia santai dan best untuk dibaca. Dan lagi sis LM rajin mengupdate blog, mesra rakyat, rajin membalas kunjungan dan tak lokek mempromosikan blog kawan-kawan.

3- Lynn Hamzah - Aku selalu berkunjung ke blog kak Lynn sebab suka baca entry yang dipublishkan dalam blog dia. Blog dia tak lah berat dan gaya penulisan pun bersahaja. Kak Lynn ni friendly, rajin membalas kunjungan dan meninggalkan komen. Baru lagi kenal tapi dah rasa mesra dalam dunia blog ini.

4- Eliza Dianna - Blogger yang dah lama aku kenal, sejak sama-sama terjebak dengan friendster. Blog dia lebih menjurus kepada personal/family blog. Gaya penulisan santai dan seronok untuk dibaca. Gambar-gambar dalam blog ini pun cantik-cantik. Tuan blog ini jugak friendly dan comel lote (ayat membodek..huhuhu)

5- Ibu Damia - Blog yang sangat menarik. Kandungan blog ini banyak menceritakan perihal 2 orang puterinya yang comel. Banyak juga gambar-gambar menarik dalam blog ini. Al maklumlah, tuan blog minat bidang fotografi. Waktu blog aku masih bertatih, Ibu Damia lah yang sudi meninggalkan komen kat blog ini

SAYA MENGETAHUI SEGMEN INI DARI BLOG INI dari sis Lydia Miza. Walaupun cuma boleh senaraikan 5 saja tapi tak bermakna blog-blog yang lain tak menarik. Semuanya best. Sebab tu aku tak kisah untuk menziarahi blog korang setiap masa.

25 comments:

5H1d4 said...

blog kamu pon best jugak...:))

Mata Hati said...

semua blog pun best termasuk blog anda.. :)

Siti said...

blog saya takde pun?? sedih la nak bawak diri la.. hehe, gurau je..blog kamu saya suka! :)

azwa_amani said...

haisshhhh..lagi sekali i malu tauuuu..u ni....nampak pipi dah ade blusher2 ni,,

yupsss...kita teman tapi mesra... :)

Mata Hati said...

Siti - blog awak pun best apa. sebab tu saya suka singgah selalu..huhuhu :)

azwa_amani - nanti amik gambar, tunjuk pipi yg blusher tu.. ahaks!!

ibuayahdamia said...

wahhh...bangganya saya..sebab ader org suka blog kita..alhamdulillah...

dulu2 rajin tinggalkan jejak ...sekarang ni sebab bloglist makin panjang...maka terpaksa hadkan penulisan komen...hiks..

jangan bimbang...BLOG MATA HATI PUN TERBAEKKK...banyak info2 yg terlepas pandang dikupas disini..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Salam..tq ye suka pada blog LM,mata hati antara sahabat terawal LM dlm dunia blogging ni,sbb tu LM ingat mata hati aka sagitarius boy masa awak tak boleh tido malam dulu tu .

azwa_amani said...

okeyy..dah snapppp..see...ade blusherr... :P..tengs ek mata hato..tanpa mata hati...xdelah org nak tgok blog amani...

.::: Princess MOMOY :::. said...

blog en ben nih mmg femes. otai nih...salute lah

Mata Hati said...

ibuayahdamia - hiks... tak tahu nak cakap apa. apa pun mekaceh sbb sudi singgah selama ni :)

sis LM - ahh.. mana best, mata hati atau sagittarius boy? huhuhu

Mata Hati said...

azwa_amani - gambar tecit sgt, tak nampak. nak kena cari kanta pembesar ni..huhu

Princess MOMOY - yup..otai segala otai dalam dunia blog :)

Cik Su said...

ooo nanti cik su terjah blog mereka

Nesa Wazir said...

blog ni pun bagus!:D

Mata Hati said...

Cik Su - sudi2 kanlah menziarahi blog diaorang

Nesa Wazir - blog ni biasa2 jer. jauh ketinggalan dgn blog lain yg lebih bagus

firahadifa said...

cuma kenal no 4 n no 5 jerk.. lain sume x kenal lagik.. hehe

Mata Hati said...

hiks...nanti kenal-kenallah tu.. :)

alexa yussida said...

rajin betol la encik BA tuh^^

LyNn HaMzAh said...

terharu sungguh kak lynn...huhuhuhu...tq so much yer dik...anyway blog mata hati pun best juga...kak lynn suka dgn idea-idea yang dikupas di blog mata hati nie...

kella said...

wah... belog anda pun memang best tau mata hati.. :)

best nya.. :)

sofi said...

tahniah

Mata Hati said...

alexa yussida - terlebih rajin..huhuhu

LyNn HaMzAh - sama-sama kak Lynn. apa pun, blog kak Lynn lagi best :)

Mata Hati said...

kella - blog saya setengah best jer..hihi

sofi- terima kasih

e.l.i.z.@ said...

yeay! tima kasih sbb suka blog sy ;-)

haah ekk..kita kenal dulu ms kt friendster..loni fs doh x glamer doh keh hehhe

n@m@n said...

dulu demo masuk blog kawe, kawe masuk blog demo..lamo² dok terus 2,2..haha

teringat demo buat entri pasal kopok losong kat komen kawe..

Cik Gallus Gallus said...

akan diterjah blog lain ;D