Tuesday, November 01, 2011

Sebelum Tibanya Hari Itu

Menghitung hari, detik demi detik.. la~la~la~.. Kalau beberapa bulan lepas tak lah terasa sangat kedatangan hari itu. Tapi sekarang dah mula terasa bahangnya. Tapi malas nak pikir sesangat. Biarkan ia datang, biarkan ia berlalu. 

Kat luar sana hujan turun sejak pagi lagi. Time bangun tidur punyalah rajin sbb aku memang suka cuaca sejuk. Tapi time dah berada atas jalan raya rasa mcm duk dalam peti ais jer bila terpaksa melawan udara sejuk. Sesekali terpikir gak alangkah bestnya kalau dpt berselimut time bawak motor. Ngeh ngeh ngeh

 Adakah akan berlaku perubahan ketara bila tibanya hari itu? Maybe jadi warewolf ke or jadi vampire ke? Tak pun bertukar jadi gavan or suria perkasa hitam..

P/S: Ada sesaper kawin tak or sambut besday or anniversary pada 11.11.11 nanti? Comel tarikh ni.. Senang nak ingat... Kan kan kan 

26 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hensem org nyer :)

mak encik | SZ said...

senyummm...tak perlu kata apa-apa..heeeee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

suka tgk kamu senyum...tp senyum cam ada sesuatu yg terbuku.citer lah kat kami.apa yg akan berlaku november ni ?berita suka or duka?


sis sambut 23 11...best lak tarik 11 11 kan?

ainnoraini said...

MH:
a'ahh la..
ade ape dgn november ni..
mesti ade special yeee....

Rash said...

Salam MH~

entry lps dh suspen, entry ni MH tmbh lg suspen ye ;p huhuhu

9/11 pn special juge ^^

azwa amani said...

senyum penuh makna, mesti best hari yg dinantikan tu kan??? amani plak yg nebes terlebih..huhuhu...

cantik tarikh tu,..tarikh kawin ke????

~Siti Hajar~ said...

ish.. ish.. ish.. suspen sggh...cer kasi tau trs..

kita up sikit 251111 bday kita...hehe

gadisBunga said...

ramai puji hensem nih. hahaha...!

menghitung hari nak ke mana sebenarnya? betunang? ke kawin?

:D

Ayuni said...

11.11 nie kwn sye kawin....

~Nana BamBam~ said...

emsem die kan kan kan..hehehehe :P

11.11.11, ingat saya nak buat hajat..hohohohhho :P

Cik TeN10 said...

ni nak bertukar jadi kamen rider ke ape ni? suspen betul..

tarikh arini pun best gak.. 1.1.11

ikatankasihku said...

nak hafal lafaz nyer tak ni...hehehe

maya amir said...

ada apa dgn november? birthday? nak kawen? sila share...:D

Amy Syaquena said...

amy sambut anniversari 131313 hehe..ada ke tarikh tue ngeee :)

e.l.i.z.@ said...

gapo la hop dio 'susuk' nih...oyak la..hmmm 17.11.11 annv sy ;D

Afzainizam said...

WAHHHHH TIME HUJAN MMG BEST LAYAN BIJI MATA... AKU KLU DAPAT SELIMUT BANTAL PEGGHHH LIAT NAK BANGUN BEB...

EEEMMM SUSPEN SUNGGUH SENYUMAN TUUU....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy polishing chrome part2 motorsikal

nurHeart said...

manis nya senyuman muuuuuu~♫

ehemmm..! =)

Bidadari Syurga said...

monolog ya.... kenapa dengan november?

p/s: akak plak time bawak scooter terasa nak ada bumbung atau scooter roda 3... sah tak jatuh motor.. :p

NaDia CoMaNeCi said...

dah lama tak bertegur sapa yer..
dah jadi silent reader sbb tak sempat nak meninggalkan comment..
apa khabar?
menghitung hari yer..
semoga sampainya hari itu membawa kebahagiaan yer En Matahati.. :)

Lynn Hamzah said...

lama tak singgah sini...

LadyBird said...

awk kawin ke 11.11.2011? :D..

semoga dipermudahkan.. ameeennn... :D

♥e'in♥ said...

ngah tunngu ape ek?

ikatankasihku said...

tarikhnya hampir tiba 11.11.11...
moga di permudahkan segala urusan~~~

KuNanGKuNanG said...

ni mesti tarikh nikah ni...

♥e'in♥ said...

dtg sini lagi.. kot2 ade entry baru..

Afzainizam said...

warrgghhhh ramai yang masih tertanya-tanya apa benda yang disenyumkan tu...


senyuman ada maksud tuuuu....


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy tinted film headlamp rr taillamp