Monday, January 04, 2010

16 Tahun Lepas

saja jer nak tepek gambor2 masa sekolah rendah dulu. mana tahu kot2 satu masa kekgi anok2 teringin nok tgk gambor ayoh dia masa kecik dulu. or maybe masa tu aku dah pergi mengadap Ilahi. cuma gambor2 ni yg menjadi bukti aku pernah menjadi budok sekolah, pernah belajor di sek. keb. kompleks mengabang telipot (SKKMT).. credit to nasron sbb sudi upload gambor2 ni kat facebook. aku cilok jek..

 beberapa hari sebelum bertukar ke SKKMT

 
 kelas 1 kuning, tahun 1988

 
 barisan belakang dari kiri: mohd hafizan, mohd rashdan, wan fairul fakhzan, mohd shukri, mohd saiful nizan, zaidi znuar, (tak ingat sape), zndrie trie sasmita.
barisan tengah dari kiri: norzilawati, normayuzi, umi kauthar, suliana.
duduk dari kiri: yusni, roor azurawati, che ku rozliana, norazliena, shahrul nizam, ustaz talib, cikgu harun, cikgu mokhtar (guru besar)

 barisan belakang dari kiri: al-mizan, che azrul, mohd ruzairi, sharul hisham, mohd zulhisham, mohd rizan, syed azreen shah, mohd hafiz, nik mohd fawaz.
barisan tengah dari kiri: fatma zuhra, norhayu, norhaliza, emilia.
duduk dari kiri: cikgu rozilawati, cikgu pelatih maktab, teacher hjh zaimah, ahmad nasron, hafizah, hifzan, hiraliana, suzana (pujaan hatiku masa sekolah dulu..haha)

 kelas 2 kuning, tahun 1989

 
 barisan belakang dari kiri: syed azreen shah, mohd ruzairi, saiful nizan, sharul hisham, mohd zulhisham.
barisan tengah dari kiri: hafiz, ariarizuan, normayuzi, emilia, hifzan, yusni.
duduk dari kiri: suzana, ramzalina, norhayu, noor azurawati.

 
barisan belakang dari kiri: ahmad nasron, zaidi anuar, shahrul nizam, mohd shukri, mohd rizan, wan fairul fakhzan.
barisan tengah dari kiri: ismawati, fatma zuhra, hiraliana, sharifah, che ku rozliana, norazliena, nik mohd fawaz.
duduk dari kiri: cikgu engku khairil anwar, cikgu zubaidah, hafizah, suliana, umi kauthar, norhaliza.

2 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

Ya Allah...bestnya ader kenangan masa sekolah rendah dulu....simpan elok2 kenangan ni...boleh bagi anak cucu tgk pics masa dulu2.....

Mata Hati said...

best sangat.. nanti atuk dah tak der, cucu2 tgk lah gambar atuk masa kecik2 dulu..huhu