Wednesday, October 19, 2011

Belajarlah Menghargai


23 comments:

~Siti Hajar~ said...

Tetiba tingat org yg tsyg...

hubby, mak, abah, anak2, bff & x-boypren...opssss...terlebih suda..hehe

azwa amani said...

kalau kita tahu menghargai org, insyaAllah, org akan menghargai kita... :)

Gieyana said...

sy akan senantiasa menghargai org dsekeliling sy..tp klau owg tue x mghargainya...hurmss..susah gak tue...

ArELeEz said...

terima kasih di atas p'ingatan.. leez sayang all my beloved..

wan nurul hezrina said...

betultu MH..bila ada depan mata kita tak hargai..kita lukakan perasaan,tak jaga tapi bila pergi seketikapun kita dah cari inikan pula pergi selamanya..insyaallah mummy hargai setiap ape yg mummy sayang supaya takkan ada penyesalan=)

:: Mrs.Eady :: said...

hargailah sementara ada...

isabelle said...

my ex-bfs should really read this.

tapi xpe, they have learnt the lessons, i reckon.muehehehe

NM02 said...

saya terlalu menghargai orang2 yang berada depan dan sekeliling saya

Cik TeN10 said...

menghargai dan dihargai.. :)

perempuan sekali dilukai parut tu akan kekal smpai bila2 even dia dh maafkan and dia dh move on.. hati perempuan fragile mcm kaca.. skali pecah tak leh nak cantum balik dh.. so better jaga baik2..

ainnoraini said...

terlalu sayang dan menghargai pada org2 yg kite sayang...

Lelaki Ini said...

jom hargai pwg sekeliling kita~!

n@m@n said...

dan juga bersyukur ;)

gadisBunga said...

ok. saya akan sms dia sekarang!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

terkenang insan tersayang..huhu

~Nana 귀여운~ said...

bila kita belajar menghargai orang, orang akan belajar menghargai kita juga :)

mak encik | SZ said...

yaaa...

bila kita menghargai orang lain, orang lain pun akan menghargai kita juga :)

maya amir said...

sungguh terkesan di hati..thanks for sharing..:)

ikatankasihku said...

aduhhhhhhh, tersentuh baca tiap2 baris...
kesimpulannya..ingatlah org yg tersyg..

Cik Anita said...

hurm.

seriously! betul2 terasa hati baca entry ni. Terasa atau tersentuh entah.

sedihhhh!

:(

ain dzaya said...

hargailah orang yang meyayangi kita seperti mana dia menyayagi kita..
kerana di sayangi itu lebih bermkna dari menyayangi.

Ayuni said...

hm, btul...terharu sbb teringt kt seseorg yg slalu cuba wat sye nmpk perasaan dier....

LadyBird said...

betul3x.. setuju sgt2..

Afzainizam said...

Dalam hidup ini harus belajar menghargai orang lain. Dengan menghargai orang lain maka diri kita menjadi berharga.

Maaf lama tak ziarah kamu semua.. Minggu lepas out station lerr...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip cari kereta terpakai proton perodua