Sunday, October 18, 2009

2012 - Who Will Survive



tak sabar nak tunggu movie ni masuk panggung 13 november. tgk trailer pun dah leh agak best atau tak movie ni. mmg dahsyat wess. walaupun sekadar movie tapi dah dpt sikit gambaran bertapa dahsyatnya hari kiamat kelak. jauh lebih dahsyat dari apa yg dipaparkan dlm movie ni...

3 comments:

ibu damia said...

mmmmm.lagi satu jgn lupa tgk filem AVATAR....coming soon in December...cam best gak tgk preview dia....

Mata Hati said...

hh..tgk trailer avatar pun nampak mcm best jer..

Liyana said...

Hai..salam..blog walking..
mm. saya pn x sabar nak tunggu cite ni..tp xtau lah if dh kuo leh gi tgk ke x..