Thursday, January 15, 2009

Letihnya.....

hari yg cukup meletihkan aku. start dari pukul 10.30 pagi sapalah 6.00 ptg aku wat keje ari ni. letih dok soh beng kater ah..abih lenguh2 kaki dgn tangan. esok sambung balik keje...

.

minggu ni aku buang tabiat sikit..dlm hujan pung aku wat jugok keje. what to do, doh mmg jenih aku biler terime jer tugah aku akan wat jugok ganer2 pun. susoh ke, senang ke aku tetap akan siapkan jugok tugasan aku tuh. kalu nok kire aku doh buat dari sesenang senang tugah sapa sepayoh payoh tugah. tapi aku dok rajin ngeluh pung.

.

sian jugok aku tgk partner keje aku tadi. tebeng jugok, bini yer cokgok duk jabat tunggu yer mari amik. bayang ah start kol 3.30 ptg tunggu, dlm pukul 6 lebih baru tok laki mari amik..sorry, kalu ikutkan aku mmg suruh jer partner aku tuh balik dulu, tugah selebihnyer aku wat sorang. tapi yer tak mboh lok aku sorang diri wat keje.

.

doh sebulan lebih pendarohan dlm mulut aku berenti..syukur alhamdulillah. dok ah susoh lagi lepah ni kalu wat keje. sebelum ni sokmo telang daroh time wat keje. nok kehek takut partner napok..kan lasung yer kabor ke boss, teruh aku dok leh wat keje luor.

2 comments:

SUZIE APAI said...

1)doh bakper pulok?
2)buat keje aper? eh sbnornyer keje maner ni?
membizi bodi ckit.hehehe

Mata Hati said...

dok eh..keje biase jer..buat perangkaan penduduk teganu kite

keje kat kole ganu jek..