Wednesday, December 17, 2008

Hari Makang Sedunia

hari ni diumumkan sbg hari makang sedunia utk aku..huhuhu

.

lapor pelik waseang mareng..so utk mengenyangkan perut, aku pun pergi ler ke mesra mall kat kerteh. mula2 kelih2 kat pizza hut, dok jadi..pahtu kelih pulok kay rotiboy, dok jadi gok sbb baru2 ni ader terbace dlm paper, produk rotiboy takdok sijil halal..pahtu kelih kat big apple, teruh terbuke selere bila tgk donat2 yg comel2 lote belaker...

.

adusss!!! kelabu pulok mate nok pilih hok aner ser..last2 sekali aku blah gitu jer... aku bab milih2 makanang ni rohok sikit.. dok panda nok pilih hok aner sedak.. last2 aku gi makang kat pasor chukai jer..uhuk uhuk uhuk

.

oh yer..kalu dok silap ah, aku tertengok giant beloh sayap kiri doh dibuke..beloh sayap kanan jer hok masih ditutup..lepah ni dok payoh ah org hok tinggal dekat2 area ni pelecong tah ke kuantan nok shopping..

.

hari ni, mok dgn adik aku gi kemaman sbb adik aku ada interview keje. on the way balik, diaorang singgoh sebetor kat mesra mall beli donat kat big apple.. mcm2 tahu jer aku ngidam nok makang donat ari ni..huhuhu

.

ini ler donat2 yg menjadi mangsa aku. kiut molek donat2 ni. 12 butir sumenya. hok ser lagi tuh eskrim feveret aku...ya-ha!!!!

3 comments:

SUZIE APAI said...

kemain maju lagi bandor kerteh skrg

aMiR SuRaYa said...

ohhh donut big apple!!!!pujaan hatiku..nelleh air liur wehhhhhhhhhhh..nok la jugokk..

Mata Hati said...

SUZIE APAI - maju doh ler ni..balik ah kg wookk

aMiR SuRaYa - jeles ah tu..huhuhu