Tuesday, December 16, 2008

Hari Yg Haru Biru

mareng gi kemaman then terus ke kuantan sebeloh malam nyer..2 hari yg cukup membebankan aku..hampeh giler buat keja. doh lah ujang, kaki pulok melecet.. cehhh!! duk umoh lagi baik.

.

aku menginap kat resort area cherating..comel resort tuh, dekat dgn pata..ala ala menenangkan jiwe...perghh!!! mmg kene dgn selere aku. dlm kol 10 mlm, aku ajok ler room mate aku tuh gi cari keda makang. lapor ah..doh ah makang pagi jer, lepah tu dok makang naper2 doh. jeng greng...

.

cari punyer cari punyer cari, aku ajok ler kwn aku tu naik ke chukai, sbb nok makang sate. dok sedak mana pung sate tuh tapi lapor punyer pasal, aku telang ah jugok. abih ah dlm 10 riyal order sate tuh. dlm kol 12 mlm baru aku balik ke resort.

.

sapa kat jln masuk ke resort, mak aihhh, banyok nyer air..doh banjir resort tuh..alah....aku dok ingat setarang tuan resort tu ader kabo mase check in ptg tuh yg air pasang besor mlm kekgi..dok pasal2 kene redoh air nok balik ke bilik...caitt!!

.

so, lengkap lah hari yg penuh haru biru utk aku..

.

esok aku free..boleh ah rest puah2..ya-ha!!!!

2 comments:

alia said...

he..he...sungguh haru biru....b=sabar jo la

SUZIE APAI said...

hik hik...banjir la pulokkk