Wednesday, March 31, 2010

Pertemuan Untuk Seketika

today, aku mendapat kabar berita.. sorang lagi my old fren dari skkmt, (sampulizam@mamat jepun) kembali ke rahmatullah. after 4 months bertemu balik. sepanjang tempoh ni hanya dapat bersembang kat facebook, belum pun ada peluang untuk bertemu muka. now dia dah pergi untuk selamanya. singkatnya pertemuan ni, singkatnya hidup ini.

untuk kisah 18 tahun yg lepas, aku berterima kasih kat dia sbb selamatkan aku dari kemalangan. kalaulah dia tak buat tindakan drastik terjun dari basikal tu, pasti aku dan dia dah melayang nyawa dilanggar kereta waktu melintas jalan. 3 bulan lepas lepas dia ada buka 1 thread kat group skkmt untuk menyenaraikan kawan2 yang dah meninggal dunia. dan hari ni secara langsung dia dah termasuk ke dalam senarai tu.. al-fatihah

7 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

al-fatihah....
semoga rohnya dalam kalangan org2 yang beriman...

p/s: sakit ke atau accident meninggal?

Mata Hati said...

sakit.. tapi tak sure sakit apa sbb tiba2 rebah dan terus dimasukkan ker hospital

~Pn.Ilah~ said...

Al-Fatihah...Allah lebih sygkan dia dik. Semoga rohnya ditempatkan bersama org yg beriman. AMIN

SUZIE APAI said...

alfatihah.....

Anonymous said...

Apa yang posting bagus. Saya sangat suka membaca jenis atau artikel. Aku bisa? T menunggu untuk melihat apa yang orang lain katakan.

Anonymous said...

Ini benar-benar menarik. Aku suka membacanya

Anonymous said...

Have a nice day, teman saya!