Thursday, February 24, 2011

Meh Join FaceBlog

Baru aku tahu, selain facebook, ada satu lagi yang seangkatan dengannya iaitu faceblog. Apakebenda faceblog ni aku tak tahu sebab belum explore betul2. Kiranya macam satu komuniti blogger jugak lah. Aku pun tak tahu macam mana tetiba terjoin komuniti ni. Just i follow jer.. Always like that..

Aku copy paste kata-kata aluan admin faceblog ni;
Selamat datang diucapkan kepada semua yang sudi hadir ke the faceblog. Tujuan faceblog diwujudkan ialah atas dasar untuk mengumpul dan membina satu komuniti blogger khususnya di seluruh malaysia dan dunia amnya. Marilah kita bersatu dan berkerjasama dalam membantu rakan-rakan blogger kita di seluruh malaysia. Seperti facebook, kami juga mempunyai tujuan yang sama iaitu menjalinkan hubungan yang lebih erat antara para blogger di seluruh malaysia selaras dengan tema yang kami gunakan iaitu seakan-akan tema facebook. Sertailah kami dan bersama kita memeriahkan dunia blog malaysia. Terima kasih

15 comments:

Ayuni said...

mcm best je, nntilah sye join...

Rozuan Ismail said...

dah join oo yeah,,tapi still penig2 ngan benda ni

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cam best..

nurHeart said...

sana sini org bcerita psl faceblog ni, lom ada kesempatan nak tengok.. will look into it soon :)

JP Nurul said...

macam mana nak join dia...xpaham lah...ramai sangat dah join terasa nak join gak ah...hihi

maya amir said...

ooo inilaa faceblog.. org msia kah yg start dulu?

My Little Diary said...

mcm2 dah ada skrng ni ye...:)

sissyira said...

salam

banyak dah blogger yang buat cerita ni, tapi kenapa hati ini masih kering ....huhu

=sz= said...

nmpk menarik..
tp fb pun tak terlayan..nak layankan yg ni plak..ihiks...

MataHati @ MH said...

Ayuni - jemputlah join sekali

Rozuan Ismail - aku pun sama still tak tahu mcm mana fungsinya

sis LM - agaknya lah... :p

MataHati @ MH said...

nurHeart - kena jenguk2 tapi sya sendiri pun tak tahu mcm mana komuniti ni berfungsi..hahaha

JP Nurul - easy, masuk blog tu pastu klik kat join us

maya amir - ahh..made in malaysia

MataHati @ MH said...

My Little Diary - betul betul betul

sissyira - hati kering sbb tak cukup siram air

=sz= - samalah..sekali jer masuk lepas tu terus rasa malas nak masuk lagi..hehehe

gadisBunga said...

syok ke? nanti bagi testimoni!

dah ada fb, twitter, belog. perlu ke join another social circle? :D

MataHati @ MH said...

saja nhak meriahkan komuniti tu. time boring mcm ni, semuanya rasa nak join

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
face blog ingat face to face.... aku mmg ade hati nak joit gak ni.... nak belajar buatnyerrr pasal aku tak tau nak buat