Sunday, December 19, 2010

Anda Happy Berblogging?

Entry merentas masa..

Ramai yang tak tahu apa itu entry merentas masa..kan kan kan. Actually bila aku tulis macam ni sebagai pembuka entry, ini bermakna itu entry auto publish. Kay, berbalik kepada header warna pink kat atas tu. Ramai yang dah kenal sis Lydia Miza ni. Kali ni aku nak join sama memeriahkan satu segmen anjurannya. Give support...

1- Sudah berapa lamakah anda berblogging?
Baru saja menyambut 2nd anniversary penghujung bulan lepas. Actually aku dah mula berblogging sejak Januari 2005 lagi. Cuma blog pertama tu dah aku delete

2- Adakah anda happy berblogging?
Yup, happy sebab dapat kenal ramai kawan baru yang baik hati. At the same time, rasa nak stop berblogging pun ada sebab terlalu bz sekarang ni

3- Adakah anda mempunyai kenangan pahit selama berblogging...ceritakan
Kenangan pahit itu bila aku terminum kopi pahit...hohoho

4- Harapan terhadap blog anda
Kalau blog ni boleh bertukar jadi perempuan, aku harap ia sudi jadi maid aku

5- Pandangan anda terhadap blog LM
Cute, amazing, friendly and pinky...

10 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tq join..nnt sis update..tq yer

Ayuni said...

ala, naper x tukar lf dari mata turun ke hati tu, transparent, xnmpk...header dh cantik dh....

ibuayahdamia said...

saya addict dengan blog..hehe..bukan setakat happy jer..

sz | m.s.s said...

ihiksss...
kenapa pili blog ni jadik maid?
mengapaaaa? ;p

Ayuni said...

hkhik, dh cantik dh....

Mata Hati said...

sis Lm - sama-sama bagi support

Ayuni - dah tukar tu atas permintaan adik ayuni..

ibuayahdamia - :)

sz|m.s.s - sebab blog lebih memahami diri saya..^^

Ayuni - biasa-biasa jer... org lain punya lagi comel

My Little Diary said...

salam
dtg lawat mata hati... wah... lawa blog awak... :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

makin mengancam blog ni..

Nafisa81 said...

suka blog awak ni sebab kemas...warna pun jenis yg tak sakit mata...

Mata Hati said...

My Little Diary - biasa jer...org lain punya lagi lawa

sis LM - terancam..^^

Nafisa81 - saja tak letak warna warni.. nanti silau pandangan mata