Monday, February 07, 2011

Seindah Bahasa Semanis Bicara

Tengah asyik belek newspaper, terbaca tentang lagu baru kumpulan Fair yang memperjuangkan genre rock kapak. Bila dengar, syok jugak lagu ni. Tak sangka ada lagi lagu baru yang mengunakan genre slow rock. Dah boring asyik dengar lagu sekarang yang ntah apahapa ntah. So kepada yang berjiwa rock, boleh layan lagu baru ni. Aku baru dengar sekali pun dah layan kepala. Layan layan jugak, jangan sampai melalaikan..hohoho


sumber: http://faircomeback.wordpress.com/

12 comments:

A.s.t.i.n.a said...

Lagu baru ke...? nanti saya cari kat youtube.. layan..

azwa_amani said...

liriknyer sedap lahhhhh...mekasih yerr..nak kena cari ni.. :)

JP Nurul said...

xpenah dgr pon...xreti nak beza lagu rock kapak ke ape...tau balada n irama m'sia je..haha..


tp nak try cari ah lgu ni...

Ayuni said...

hikhik, nk carik nie.....

Cik Eliza said...

lagu apakah itu, haha

nanti akan di dengar.

=)

Cik TeN10 said...

nk try dgr jugak lah!..hihi (^.-)

MAPPIAU said...

layan beb layannnnnn hehehe

SUZIE APAI said...

feeling sakan nampak..........

Cempakamelati said...

Sambil layan lagu ni, teringan Lisa Surihani ya??!! He he

Hanisah Safian said...

bait die best.belom dgr lagi nih. :P

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

never listen to it yet,.. wanna search it on youtube:)

sissyira said...

salam

rock kapak hitam mmg besh...layan....hehe