Tuesday, February 08, 2011

Bzzzzz

Hari yang terlalu sibuk. Malam semalam tak sempat pun nak blogwalking dan pagi ni tak sempat nak curah idea untuk taip entry panjang lebar. Tension bila tetiba jer hari yang aku harapkan dapat melompat gembira dah bertukar jadi hari yang bz sesangat. Tak leh tekankan sangat diri untuk buat kerja ni. Better buat kerja dengan santai. Kepala pun tak berserabut. Kerja-kerja ni sampai pencen pun takkan habis...

Terasa nak update blog sekerap mungkin, nak jengah semua blog kengkawan tapi masa terlalu singkat. Kena off kan sekejap blog ni sampai dah settle kerja, tunggu mood kerajinan melampau datang kembali. Err..jangan ada yang terasa hati bila aku tak balas kunjungan korang. Bukan sombong tapi bz sikit. Nanti akan aku ziarah jugak..

27 comments:

azwa_amani said...

relaks okey.... :)

ciKmOt said...

semangat saya hampir ilang nak berblog...hi fairul...lama tak nampak...:p

A.s.t.i.n.a said...

utamakan apa yang perlu..

♥MAMASYAZA♥ said...

settlekan yg penting dulu

kella said...

ya kita tahu MH bukan nya sombong.. faham.. sebab memang merasainya jugak sekarang ni! hati meronta mahu update! mahu jalan jalan! tapi, apa buleh buat kena setelkan kerja dulu la kan...

take care.. :)

MAPPIAU said...

okeh kami pahammmmm hihihi take ur time :))

LyNn HaMzAh said...

its okey dik...nanti ada masa update yer...

NOOR FATIN said...

hehe takecare k :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhh busy kerr.... patut tak nampak kelibat.... tak ape lahhhh kadang tu kita free dan kadang tu mmg sebuk.... lumrah hidup kannn

JP Nurul said...

dahulukan yg wajib...huhu


jgn off lama2 sangat sudah...

Ayuni said...

hikhik, xpe...

nurHeart said...

selesaikan satu2 k & take a gud rest as well, hepi working..! ;)

Rash said...

Salam~

Jgn pening2
Jgn stress
Jgn tension

Just have a nice day ^^

gadisBunga said...

baiklah. nanti kalau datang masuk aje. pintu tak berkunci. huhu~

momocici said...

xpayh pkse sgt dri tu.. update blog. bile2 boley kn.. sttle pe yg pnting dlu. :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBUKKKK PUN BAIKKK UNTUK KETENANGAN JIWA TAUUUU.... KALAUUU CAMTUUUU AKU TUNGGU KAUUUUU... OKKKK

www.tuanbri.com said...

bukan senang jugak nak maintain blog kan ?

rasa macam ada tanggungjawab terhadap pembaca...

dah bukan jadi hobi lagi

http://tuanbri.com/blog/2011/02/seminar-hartanah-ptm-di-ukm-bangi/

maya amir said...

pelan2 kayuh:)

SUZIE APAI said...

owhhh...Bzzzzz for bizi

ingatkan

Bzzzz.....dag jadik lebahhh...huhuhu

Cik Bidadari said...

releks... kerja memang takan habis. setlekan mana yg penting. 1st thing 1st...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dan aku teruss menerus menanti dengan tabahhh.... kah... kah...kahh

gilastats said...

Hmm. tu la, payah jugak nk carik masa

anakibu said...

salam...pengumuman

tq tq krn join titanic contest pertama kami...walaupun tak berjaya memenangi hadiah utama kami family kembar 3 tetap menghadiahkan saguhati kpd penjoin2 contest kami....

sila ke....

http://permataibu407.blogspot.com/2011/02/siapa-yang-berjaya-didalam-titanic.html

jangan luper hanntar maklumat lengkap kpd emel kami utk penghantaran hadiah.....'

anakibu4072gmail.com

anakibu said...

my emel

anakibu407@gmail.com

Afzainizam said...

_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
______ ♥♥♥♥♥♥♥♥SAY NO TO VALENTINES
_______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥DAY♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
_________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

alexa yussida said...

bz nyee..tc bro!keje keje jgak..ksihatan tu jaga ya..salam

sissyira said...

salam

bila dah terlampau bizi, terlupa sekejap akan dunia blog.....ini hakikat...