Thursday, March 03, 2011

Pening

Beberapa hari ni, aku rasa ada yang tak kena kesihatan aku. Setiap hari tetiba jer sekali 2 pandangan jadi gelap seketika. Ada waktu terduduk terus atas lantai sebab hilang keseimbangan. Apesal lak ni? Dulu pernah jadi gak macam ni tapi cuma gelap mata jer. Tekanan darah rendah lagi ke? Atau tekanan darah tinggi? Check tekanan darah minggu lepas normal jer. Tak rendah tak tinggi...

Kalau lah tengah drive tetiba jadi macam ni, habislah aku...

14 comments:

gadisBunga said...

something wrong dgn tekanan darah ni. tak pun ada la tu yg tak kena...

gb selalu kene cemtu tau. last time kene pastu cek dokter, terus gb suspek denggi.

baik gi check balik, jgn setakat check, tapi cakap la kat dokter tu pasal simpom2 tuh..

bahaya kalau dibiarkan.

Gimi said...

Mungkin pada mata..cek mata and kepala..

Ayuni said...

mcm darah rendah je...

JP Nurul said...

prob dgn blood pressure kot..p try check...


lg 1 mkn tuh kena jaga cik abg oi!
hehe...sy nih jenis pandai nasihat org...:P


jaga mkn jaga kesihatan yer...

Cik TeN10 said...

ohh..take care..bahay kl tgh drive jd cmtuh..harap2 xde pape la.. :)

jom tgk video sy dan kwn2 di bumi matahari terbit jom~

iefa :) said...

jgn mintak mcm tu... mintak yg baek2... bia x slalu pitam cm tu.. :)

♥MAMASYAZA♥ said...

p check cepat, akak dah 2 x jadi camtu, pejam mata ckit je rasa nak terbalik. tekanan darah rendah tu, takut pengsan aje

Mak Su said...

tak sihat banget tu...... cer tanya dokter zat mana yng kurng, kita ni kekadang main belasah jer bab makanan

mie said...

stress kot..
banyakkan relax..
eheheeee

NaDia CoMaNeCi said...

aiyooo migrain kot..chill k!!

sissyira said...

salam

rasanya tekanan darah tak stabil kot...kita pun selalu juga jadi mcm tu bila mana stress gila2 datang menyerang...

nak suruh makan ubat,,,tapi x tahu ada ubat ke tak kan? ngee...banyakkan rehat la dop..

NOOR FATIN said...

cuaca kadang2 panas.. rehat byk2 tau..

nurHeart said...

ingat ye, umur dh x brapa nk muda tu, sila buat medical check up ;)

Cik Bidadari said...

power mata berambah tak? atau tak cukup rest... atau teringatkan gegirl nie... lalalalalalala