Thursday, March 10, 2011

Demam Hikayat Merong Mahawangsa

Demam Merong Mahawangsa dah melanda rakyat negara ini. Mana-mana tempat orang bercakap pasal filem yang menggunakan bajet RM8 juta tapi hasilnya mengagumkan. Buah tangan Yusry KRU kali ni tak mengecewakan. Hari ni panggung penuh, tak sempat nak pergi tengok. Esok baru pi tengok. Itupun kalau berjaya dapatkan tiket.. Tak sabar nak tengok sendiri filem epik yang menengelamkan genre seram dan cinta yang dah meluat aku nak tengok. Kay, jom sekali family dan kawan-kawan tengok filem ni. 

18 comments:

e.l.i.z.@ said...

hohoohohoho saya datang terjah! :P

sy dapat beli tix utk mlm ni yahoooooo..tak sabar nk g tgk nih..kul 10mlm ni ;-)

man yusoef said...

ingtkan ko dah tengok...huhu..serius, aku nak sgt tgk film ni

gadisBunga said...

aishhh....dah menggeletik rasa sebab nak tgk movie ni ha!

A.s.t.i.n.a said...

sile tengok and review k.. kalau best saya gi tengok..

dLa said...

sane sini org ckp psl movie nie kan! hehe

Ayuni said...

hm, kt gabu xde wayang....

Rash said...

Salam~

br nk tny best ke x ;p xtgk lg rupenye.. jauh la nk p mesra mall sane semate2 nk tgk wyg.. hmm..

NaDia CoMaNeCi said...

hukhuk nk tengok sangat2...leh tolong babysit kan budak otromen n beg gucci tak?? hehe~

nurHeart said...

trailer dasat, must watch.. ;)

JP Nurul said...

nak p tengok gak...tp myb dah basi kot cite nih bru dpt g tengok...huhu


kat kampar xde panggung...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhh kata nyerrr lebih hebat dari puteri gunung ledang lebih mahal kosnyerr....

eemmm filem epik pasti pecah panggung rasanya

maya amir said...

nak tgk gakkkkk...mesti panggung penuh neh...

Cerita Cinta Melayu Sejati said...

filem ni mesti tengok...pasti best.

LyNn HaMzAh said...

nak tengok juga...huhuhuhu...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

jom kiter pegi sokong produk m'sia :)

sissyira said...

salam

sedap ke? ramai ckp bosan..huhu...

yang penting saya tak layan filem..hehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eeemmmm dikatakan filem epik termahal pembuatannya... eeemmmm kalau tengok trailer tu macam best..... rasanya boleh tak dia menandingi epik Puteri gunung ledang agaknyerr

deqlis said...

deqlis dah tgk...mmg bestt
cuma boleh baiki lagi di masa akan dtg...dah baca review deqlis?