Thursday, April 28, 2011

Interbiu, I Lap U


Next week ada interbiu lagi. Tak lah berapa happy sangat tapi tetap nak pergi walaupun jawatan yg aku apply bukanlah jawatan yg betul2 aku hendak. Rezeki jangan ditolak. Next time belum tentu lagi akan dapat panggilan interbiu yg lain. Ok, hari ahad nanti boleh try cari maklumat sikit2...

Apakebenda yg akan ditanya kali ni? Kalau bab politik, konpem aku gagal. Err..ada ke yg tanya pasal politik sbb jawatan yg aku apply ni memerlukan aku berdepan dengan kerenah rakyat jelata.

Nama menteri2 kena hafal tak? Leceh ah kalau nak hafal nama diaorang sbb aku paling bermasalah kalau bab mengingati nama2 orang ni. Lebih senang kalau tanya pasal pengalaman kerja. Sure aku boleh ceritakan dgn panjang lebar..

14 comments:

=sz= said...

heee...
senang orang nak hantar kad raya tu dah ada alamat penuh fairul ;p

alexa yussida said...

gud luck ya :)


buat btol2..

p/s: hepiii sudaaa :D tq

Lizzie Yasmin said...

jangan pelik kalu dia tanya pasal trafik light, biasalar soalan tricky... hehehe
All the best

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga dpt sesuatu mengikut impian anda...sis doakan dr jauh.

Sofya said...

moga sukses k

Ayuni said...

good luck....hm, smua namer menteri mesti tau klau kerajaan, anyway, sye tinggal setahun lg kt UniSZA nie....

gadisBunga said...

wahh...dapat gi intebiu!

good luck okeh!

NaDia CoMaNeCi said...

good luck yer... :)

NOOR FATIN said...

baik hafal. kang dia tanya xtau plak. ngeh3. gudluck awak!!

MataHati @ MH said...

thanks kawan2.. ;)

zacky ~786~ said...

hehe ape pn gud luck ~!!

Lynn Hamzah said...

moga berjaya yer...

Siti Mashitah Saidin said...

wua.. panjang nya nama...

Siti Mashitah Saidin said...

wua.. panjang nya nama...