Tuesday, April 19, 2011

Jawapan Kepada Soalan - azwa_amani, Lydia Miza

Jawapan - Takder gedik-gediknya tanya soalan macam ni. Lagi pun sya dah bagitau akan jawab apa saja soalan yang ditujukan. Of coz sya takkan abaikan..kan kan kan... Ok, sya suka jer blog amani. Lagi pun isi kandungan blog amani banyak menyeru ke arah kebaikan. Sya suka suka suka sangat membacanya. Tapi sekarang sya jarang terjah selalu blog amani sbb kebizian melanda. Tapi dalam seminggu sya tetap akan jenguk jugak sekali 2 secara silent reader...

Jawapan - Yup, sya duk area Kuala Terengganu. Memang dekat sangat dengan pantai Batu Buruk. Adalah dalam 8km jaraknya. Tapi rumah tok wan sya lagi dekat dengan pantai tu. Tak sampai 100 meter pun..huhuhu..

Oh, plan nak buat gath ke? Hmm..bila tu ekk? Boleh jer sya join tapi kena habaq awal ler tarikh tu. Boleh sya freekan diri untuk join sekali gath tu. Nanti kita ramai2 boleh bersuai kenal kat gath. Tapi nak bagitau ni.. sya  pemalu kucing sikit orangnya...meowww...!!! Jadi sudi2 lah tegur kalau ternampak kelibat sya. Btw, thanks yer kerana sudi membuat entry khusus pasal ikan tuh.. Heee

Nota: Jawapan untuk soalan2 lain akan menyusul kemudian... ;p

14 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

as salam...tq menjawab soalan sis.takpe..nnt sis akan bg tau tarikh tu awal2.buat pemalu kucing..meaw...jgn risau..sis akan bw keropok lekor atau ikan goreng bg kucing tu tak malu2 nnt..hihi.

azwa amani said...

hukhukhuk....laaa..malunyerrr..org sruh abaikn...

Miracles Of Life said...

sy pun org teganu :) wink3...

gadisBunga said...

yes!! tak sabar nak tunggu resepi nasik dagang. heheh!

Ayuni said...

hikhik, br 2, 3 ari lps gi pantai Batu Buruk...

Gimi said...

kucing pemalu rupanye

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 125z

uihhhh aku pulak bukan dok area terengganu but suka pergi kat sana...


wargghhhhh malu kucing ... malu tapi mahu...

NM02 said...

wow... siap bukak kaunter pertanyaan tu... thumbs up 2u!!!

alexa yussida said...

saya blaja kt kuala trngganu dlu:p

MataHati @ MH said...

sis LM - ok ok...meowww..huhu

amani - x leh nak abaikan. org bertanya, kita menjawab

Miracles Of Life - samalah kita

MataHati @ MH said...

gadisBunga - err..tunggu yer

Ayuni - x ajak pun sya..huhu

Gimi - meowww

MataHati @ MH said...

Afzainizam - betul betul.. malu itu mahu

NM02 - :)

alexa yussida - kat mrsm batu rakit kan? hehe

Gieyana said...

wahh..owg KT yer...sm ar cam sy..busy n x sempat nk BW..tu pon random jer..

NOOR FATIN said...

oo. sy dok kemaman. hehehe