Friday, April 15, 2011

Salam Jumaat, Penghulu Segala Hari

Assalamualaikum..

Rajinkan diri jenguk blog sebentar. Banyak betul komen yang menunggu masa untuk aku publishkan. Terpaksa buat macam tu untuk entry yang berusia 2 hari ke atas sebab tak mahu nanti terlepas pandang komen2 yang korang coretkan. Kalau ada komen2 korang yang aku tak reply balik kat entry tersebut, sorry sesangat sebab aku jarang jenguk blog setiap hari. Selalunya aku online kat fesbuk jer. Itu pun bukan setiap masa aku green light.

Bila dah banyak komen kat entry, rasa malas sikit nak reply. Tapi aku tak lupa untuk membalas balik kunjungan korang. Insyaallah, aku sedaya mungkin akan meninggalkan komen kat latest entry di blog korang. Tanpa korang, blog ni pasti lagi sunyi.. Sebelum aku letak titik noktah untuk entry ringkas kali ni, renung2 kan lah kata-kata dibawah...

Lahirnya insan ke dunia disambut dengan alunan azan, manakala perginya insan diiringi solat. Singkatnya hidup ini kerana jaraknya cuma di antara azan dan solat...

6 comments:

NM02 said...

barisan perenggan terakhir tu saya terpaku

gadisBunga said...

sebab tu kena penuhi dgn perkara2 yang bermanfaat. salam jumaat. :)

azzey said...

saya pun dh x sempat nak balas sume komen2 nih...cuma komen yg berbentuk soalan je saya akan jawab..:)

Ayuni said...

cuti hari jumaat kt ganu...hikhik, melepak di unisza tp kn rs cam nk gi pntaui batu buruk lak....dhlah minggu dpn study week....

Alin Marlini said...

Salam Perkenalan..tumpang follow sini

sissyira said...

salam


saya pun dh lama tak update blog...bosanlah..hehe..

hidup y singkat harus di hargai dengan sepenuhnya utk berbuat kebaikan sebelum terlambat =)