Tuesday, April 19, 2011

Jawapan Kepada Soalan - Rozuan Ismail, Kak =sz=

Jawapan - Aiyakkk!!!! Soalan paling susah nak bagi dijawab..huhu. Soalan ni memang selalu ditanya oleh kawan2 dan sedara mara sejak bertahun2 lamanya. Actually, cuma boleh cakap.. "Coming Soon". hahaha.. Siyes tak pernah tetapkan jangka waktu bila nak kahwin sbb lom ada calon. Gelpren pun takder..kekeke. So, tunggu jer lah kad kahwin ditampal kat blog ni bila dah sampai masanya nanti..

Jawapan - Pening jugak nak pikirkan jawapan memenuhi kriteria yg ditetapkan ni. Silap bagi jawapan, terus kena potong markah.. hahaha.. ;p

Sya buat pjj (perkahwinan jarak jauh) kat open university start bulan september 2006. Amik course pentadbiran perniagaan. Sya belum lagi sampai tahap buat master. Degree pun belum dapat. Still dalam pengajian tapi tak tahulah bila nak habis sebab asyik tangguh tangguh tangguh. Tu ler kerjanya sejak bertahun2 lamanya sampai dah fed up pihak U nak memujuk. Diaorang bagi tempoh 6 tahun utk tamatkan pengajian. Sekarang dah tahun 2011. Mission impossible...

Dulu alasan sibuk dgn kerja, sekarang tak leh pakai dah alasan tu. Kalau cakap mim alif lam sin lagi tepat...heeee. Actually semangat nak habiskan study dah mcm air suam. Sikit jer lagi nak jadi air sejuk.  Ahaks!!!

10 comments:

NaDia CoMaNeCi said...

dah takyah nak tanye ape2..membaca jawapan2 org boleh menjawap segala pertanyaan..hehe

kella said...

ohhh.. nampak sangat lama tak singgah sini..
setelah baca entri2 terdahulu barulah faham kenapa ada soalan soalan yang perlu di jawab! hehe..
kalau nak tanya kat sini boleh?
nak tanya.. en Matahati masih belum berpunyakan? sudikah kalau en matahati di rekomenkan oleh ku pada seseorang? hehe.. jawab.. sila jawab..

MataHati @ MH said...

NaDia CoMaNeCi - apakah yg sudah terjawab itu.. ;p

MataHati @ MH said...

kella - ish..berasap jugak soalan ni.. nanti sya jawab...

Ayuni said...

hm, nk tny jugak....cptlh kawin sementara sye kt Ganu nie, nk gi kenduri kawin....

MataHati @ MH said...

errr....tgk lah nanti mcm mana..huhu

mie said...

soalan pertama tu...
jawapan yang slalu gue gunakan..
coming soon...
eheheeee

MataHati @ MH said...

jawapan paling femes utk soalan mcm tu

=sz= said...

terima kasih menjawab persoalan ku itu...

insyaAllah kalau ada kemahuan di situ ada jalan...

klu dah merajuk dengan open U, nnt masuklah unisel ye :)

MataHati @ MH said...

nanti akan difikirkan kalau semangat nak study kembali lagi