Tuesday, April 19, 2011

You Ask, I Answer


Dalam kepala kosong jer, takder idea yang timbul. Actually aku almost fail utk dapatkan apa yang dihajatkan. So, bila semangat dah kian luntur seperti direndam dalam clorox, idea untuk menulis pun dah kering seperti dijemur tengah panas. Sementara menanti idea segar semula, aku pinjam ler idea seseorang untuk buat entry ni dgn permission dia. Kan kan kan.. kak =sz=. heeeeee

Ok, kalau dalam entry2 sebelumnya tuan blog jarang menjawab apa yang ditanya. So, sekarang korang tanyalah apa2 saja dan seberapa banyak mana pun kalau nak tahu pasal tuan blog dan yg bersangkut paut dengannya. Insyaallah, semua persoalan akan dijawab dan bebas dari sebarang tapisan. Tarikh tutup bila tuan blog dah pengsan mengarang jawapan korang.. huu

Kaunter Pertanyaan Ditutup Pada 
19 April 2011, Jam 12:00 T/Hari

14 comments:

azwa amani said...

amani nak tanya....mata hati suka tak blog amani..hukhukhuk..sebab amani suka blog ni...uisssshh (ase gedik plak tanya macm nie eh..abaikan soalan ni pun takpee)huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sis nak tny.mata hati duk area mana?dekat KT ke..sbb cam rasa MH dekat jek nak gi pantai batu buruk.kami nak wat gath kat sana...jom lah join kami..tu pun klu MH sudi.sis dah jwb psl ikan aya dan tenggi dlm entri

Rozuan Ismail said...

tuan blog,wan nak tanya,bila nak kahwin..haha

=sz= said...

ahahaa...
tu dia..smpi pengsan la nak mengarang jawapan paling bernas nnt :p

saya nak tanya soalan simple je...
macam ada terbaca fairul sedang buat master kan..di mana? kursus apa? ok itu ajee...selamat berjuang! :)

Amirah Adnan said...

kepada encik tuan blog :

selamat dtg ke kelantan~

eh silap2.. hehe

kenapa letak nama mata hati?

zacky ~786~ said...

nk tanyer ~
Mata Hati stdy amik kos ape ?

cek chun said...

cek datang nak baca jer.
so takdak soalan.

e.l.i.z.@ said...

skang umo brapa? tak puas hati pasal umo ar :P

gadisBunga said...

salam. nak tanya, cemana resipi nak buat nasi dagang asli terengganu? time kaseh~

Cik Anita said...

salam.
Mahu tanya nih, apa pandangan seorang lelaki kalau memandang seorang perempuan yang chubby? Minda jahat kah? atau baik kah? sila jawab. :)

My Little Diary said...

datang baca jer...
taktau nak tanya apa lah..

Ayuni said...

ala, xsempat nk tny....

alexa yussida said...

alamak..terlambat..dah tutup..uuuu..hehe:)

MataHati @ MH said...

lain masa kaunter pertanyaan dibuka lagi..