Monday, April 19, 2010

Hari Yang Memenatkan

dah pukul 11 mlm. baru sekarang dpt berehat. keluar rumah pukul 7.30 pagi, dekat pukul 11 mlm baru balik. penat wesss..bukan tubuh jer letih, minda pun dah tak berapa aktif nak berfikir. dari pagi sampai maghrib buat kerja, then sambung main badminton pulak. kalau hari2 mcm ni, bila lah aku ada masa nak rehatkan tubuh dan fikiran. lagi pun aku ni bukan jenis boleh buat kerja tanpa henti. blurrr..tadi adalah jugak idea nak tulis apa, sekarang dah hilang. dah lupa apa cerita menarik aku nak kongsi dgn korang semua. nantilah bila aku dah fresh balik, aku akan ceritakan. cuma dlm kepala ni asyik tertanya2, bilalah aku akan dpt offer kat tempat lain. aihh!!nak gosok baju pun dah malas ni, pagi esok jer lah. mata rasa dah tak berapa nak celik tapi tak lah bermakna dah mengantuk cuma letih nak menatap monitor. harap2 aku tak bangun lewat...

2 comments:

kella said...

so? sudah bangun ka belum incik....? hehehe
Gud Morning..

Mata Hati said...

dah bangun... Good Night