Thursday, April 08, 2010

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...


Ben Ashaari..nama yg cukup asing bagi aku sebelum ni. 1st time baca entry pasal dia kat blog N@M@N, aku tertanya2 apa yg menarik sgt tentang lelaki ini? Jadi, untuk menjawab persoalan yg bermain dlm kepala, aku terus terjah blog Ben Ashaari ni. Hmmm..blog dia simple, berlatarbelakang warna merah but ada satu yg istimewa tentang blog Ben Ashaari ni. This is 1st time aku jumpa blogger yg berupaya menulis berbelas2 entry dlm 1 hari. Oh my..aku sendiri nak tulis 2 entry sehari pun dah kekeringan idea, apalagi kalau nak tulis berbelas2 entry mcm yg Ben Ashaari buat ni. Nak tahu lebih lanjut pasal Ben Ashaari, sila klik kat sini.. KLIK!!

 SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...

1- Mahu menambah lebih ramai lagi kenalan maya. Lebih ramai kenalan, lebih banyak info dapat dikongsi bersama dan lebih kreatif utk saya menitipkan coretan.

2- Rasa bertuah sangat jika blog ini dilawati oleh Ben Ashaari yg saya kagumi kemampuannya menulis belasan entry dlm 1 hari. Sifu...

3- Kalau sudi, lontarkan sedikit pandangan tentang blog ini agar saya dpt memperbaiki kekurangan dan membuat penambahan yg mampu menjadikan blog ini lebih menarik utk dikunjungi.

Note: sesiapa pun dialu-alukan untuk meluahkan pandangan tentang blog ini..

3 comments:

Anonymous said...

salam

takkan tak bagitau dari mana tau ni?

Mata Hati said...

dah, dah bagitau..huhu

Nazz@Purple said...

sejut mata lalu kat sini=)