Sunday, April 11, 2010

Gift

beberapa hari lepas dapat gift from someone yg aku kenal kat alam maya. sesaper pun mmg suka kalau dpt gift. kan kan kan.. thanks yer adik maryam. susah2 jer. dlm masa cuti yg singkat, sempat lagi dia tunaikan janji nak sent benda ni kat aku. pemberian ini amatlah dihargai dan akan ku kenang hingga hujung nyawa. whatever, ku doakan agar adik maryam sentiasa dilindungi dari perkara tak diingini diseberang laut sana. semoga success dlm exam dan terkabul impian utk menjadi doktor.. :-)

 
apa dlm ni ek.. jom kita lihat

ohh cd rupanya. sweet jer kan warna hijau tu.. 

cd apa tu ekk? ada sesaper nak teka? saya saya.. "cd green". cet!! hampeh, mmg ler cd green, bukan cd blue.. actually kandungan cd tu pasal ISK. apa itu ISK? hmm..ISK tu singkatan kpd "ini sejarah kita". ianya tentang perkembangan islam dari dulu sampai sekarang, kehebatan ilmuan zaman islam menyebarkan ilmu ke seluruh dunia dan juga permasalahan umat islam zaman kini.

2 comments:

kella said...

hmmm.. suka!
macam best je cd tu? boleh perkasakan lagi ilmu..
kalau diizinkan bolehla 5rul share2 di sini kan? :)

Mata Hati said...

hehehe....