Thursday, January 27, 2011

Capture The Moment Contest

Adik -Zue Cancer- telah tag aku untuk join contest ni. Contest pertama yang aku join tahun ni. Actually aku malas nak godek2 gambar dalam kamera. So aku letak jer lah gambar yang dah aku transfer ke pc ni. Penganjur yang comel, nur izzatul shazni mensyaratkan para peserta menampal sekeping gambar sahaja.

Gambar ni masa pergi cuti-cuti malaysia kat pulau redang. Aktiviti snorkeling sambil bergurau senda dengan ikan-ikan yang cute mute

Kay, nak ajak sapa ek untuk join sekali contest ni. Hmm...aku pilih anak dara ah. Saper yang kena tag tu, kalau rasa nak join sekali dialu-alukan. Nak tengok syarat penyertaan, klik kat banner tu...
  1. Cik TeN10-san
  2. NOOR FATIN
  3. Ayuni

11 comments:

Cik TeN10 said...

nak kena geledah hard disk la camni..okeh2 nanti sy join! thanks sbb tag sy .. (",)

mie said...

fuh!!
gue xleh berenang2 dgn ikan..
rasa jadi lain mcm plak..
gud luck

ieda said...

cantik .. gud luck :)

Ayuni said...

wah, tomeynye ikan, penyu ijau pun ader!

MataHati @ MH said...

Cik TeN10 - geledah jgn tak geledah..hehehe

letak pic yg menawan tertawan sikit.. ;p

MataHati @ MH said...

mie - terasa dah jadi mcm ikan duyung bila berenang bersama ikan ni. mcm dugong pun ada..

MataHati @ MH said...

ieda - thanks.. joinlah sekali kalau sempat

MataHati @ MH said...

Ayuni - mmg kiut miut habis ikan2 tu.. penyu hijau tu tak bergerak..kaku selama-lamanya

izzatulshazni said...

pic yg cun!i like!gudluck!

MataHati @ MH said...

sama-sama puan penganjur

NOOR FATIN said...

thanx tag sy. insyallah sy masuk.. gudluck tauu