Sunday, January 30, 2011

[18sx] Sedutan Paling Mengasyikkan

Siapa kata cuma pil khayal saja mampu mengkhayalkan. Kucing dibawah telah membuktikan tanpa pil khayal pun ia masih mampu mencari kaedah untuk mengkhayalkan diri. Tak percaya? Pandanglah lihatlah.. But, don't try this at home. Awasi kucing anda setiap masa..

Ahhh!! sedapnya bau. Macam-macam ada...

Semakin di hidu semakin mengkhayalkan

Oh Lisa Surihani, datanglah kepadaku. Oh sayangku..

Tetttttttttttttttttttttttt.............. Rest in peace...

21 comments:

Cik Eliza said...

hahahha !!!

kesian !!!

Ayuni said...

tomeynye!pengsan lps bau kasut...ntah2 ader katak dlm tu...

Anak Ulu Cheka said...

hahaha moh pengsan kucing tu ye

Terkini dari AUC dot com: Kerana Mu Getah…

cek chun said...

hahahahaha
dia tak bersalah wehhh.. sian kat dia
hahaha

sz | m.s.s said...

kucing awak ke tu?
ahahaaa...tomeiiii...

Mak Su said...

hahahaha, pengsan

ibuayahdamia said...

hahahaha..memang lucu + khayal betul kucing tu yer...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

haha..terus pengsan ke?

Cik TeN10 said...

alahaiii comelnye.. tp cian kt die.. sape punye kasut la tu.. mesti semerbak bau die kan.. smpai lali kucing tu.. haha

Farhan Zulhusmi said...

hahaha...ok...kucing tu dah pening...hehee...
dia over dost tu....
doktor...hahaa

NOOR FATIN said...

hahahaha comel je kucing tu! msti dia pngsan lpas bau kasut :P

MAPPIAU said...

hahahaha tak boleh blah punyer stim kucing tuh siap sampai pitammssss hadoiila hikhikhik

Rozuan Ismail said...

huhu..naik pengsan kucing tuh hidu..hehe..tapi,kenapa muka dia feeling sgt..lawak tol la..haha

NuSaNa NoSa 91 said...

ha3~ pengsan sbb bau kasut ke?? =.="

sissyira said...

salam malam isnin =)

kasut sapa lah tu,,,sian kat kuceng tu.....huhuhu...maybe ada tikus kot kat dalam kasut tu...hahaha

p/s: maaf lama tak jejak sini, internet probelm ;(

Miss Yaty said...

hahaha...kasut sape lah tu ;p

kesian kucing tu...

JP Nurul said...

hahaha...idop lagi ke x kucing tuh...bau mcm ape dah lah kasut tuh...

bluethunderheart said...

kesian sangat y....ahhahahah
salam hangat dari blue

Cempakamelati said...

Alahai siannya kat kucing tu, hajat hati nak tangkap tikus dalam kasut, tapi aroma kasut tu membuatkan dia pengsan.

deqlis said...

kucing tu pengsan sebb cari mkn x jumpe kot dlm kasut tue...

last2x dpt bau baikkkkpunyerrr..
terus kekenyangan ngan bau ituw hehe

jom baca

http://ellismelia.blogspot.com/2011/01/isu-banner-heartbeatmy.html

maya amir said...

kahakhakah...fengsan sudahhhh...