Friday, January 28, 2011

Selamat Hari Lahir, Bonda

Mempunyai seorang ibu yang baik hati dan penyayang seperti bonda adalah anugerah paling berharga dari Allah s.w.t. Semoga sampai masanya nanti dapat aku bawa bersama bonda dan ayahanda menjejakkan kaki ke Mekah.

Nyaris terlupa hari istimewa ni. Kalau tak kerana adik hantar mesej pagi tadi, agaknya petang nanti baru aku teringat hari ni hari lahir bonda. Oh my my...blurr ah nak beri present apa kat bonda. Soal memberi present ni memang kelemahan ketara aku sebab tak pandai memilih hadiah yang sesuai. Walaupun bonda tak pernah meminta apa-apa dari dulu sampai sekarang tapi aku tetap nak kasi present. Tapi tak der lah kasi present bakal menantu. Harap-harap on the way balik ke rumah nanti adalah terlintas lah idea nak kasi present apa.

17 comments:

azzey said...

Selamat Hari lahir untuk Bonda awak. semoga beliau dipanjangkan umur, diberikan kesihatan yg baik n hidup bahagia dunia akhirat...:)

ciK mOt ©™ said...

selamat hari lahir mak...eh bonda...dari anakmu nan jauh...tetiba...

to MH...moga bonda dipanjanng umur, dan dimurahkan rezeki dan doa bonda tu nengok anakanndanya si fairul ni kahwin akan terlaksana satu hari nanti...

PISSS...hehehe

My Little Diary said...

salam,

selamat hari lahir buat bonda
semoga diberikan kesejahteraan dan kesihatan yang baik.... :)

nn said...

selamat hari lahir buat bonda anda..

NM02 said...

selamat hari lahir buat bonda kamu

Cik TeN10 said...

happy birthday for ur mom .. (",)
semoga beliau dipanjangkn umur dah dimurahkan rezeki ..

ermm .. sy selalu buat kek sdri utk my mom ..

gadisBunga said...

selamat hari lahir untuk bonda kamu. saya doakan segala yang terbaik dan kebahagiaan dalam hidup. amin.

beza 3 hari je dari saya. :)

Mujahadah said...

Selamat Hari Lahir untuk bonda anda , semoga beliau dikurniakan umur yang diberkati. Ameen..

Bonda mJ dapat LED watch tahun ni... :)

sz | m.s.s said...

bonda MH sgt bertuah ada anak seperti MH ...

rasanya setiap ibu takde harapkan apa2 material drpd anak2, cukup lah sekadar ingatan & kasih sayang yang ditunjukkan ...
kira klu bagi hadiah lagi baekkkkk punyaaa! :)

ainnoraini said...

selamat hari lahir untuk bonda tercinta...semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki...dan agar sihat selalu...

mr.syazwan said...

S
E
L
A
M
A
T

U
L
A
N
G

T
A
H
U
N

UTK BONDA KAMU YE

=_=

man yusoef said...

slmt hari lahir kpd mak cik. Smoga panjang umor murah rezeki.Selamat dunia dan Akhirat. Amin. Mak Cik bertuah dpt anak yg baik mcm MH ni..hehe

NaDia CoMaNeCi said...

selamat hari lahir utk bonda otromen..
semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik, bahagia bersama keluarga yg tersayang n terima menantu dari anak otromen nye segera..ngehngeh~~ ;)

JP Nurul said...

selamat hari lahir utk bonda awk...
moga bertambah2 rezeki dan cepat2 dia dpt menantu..:P

MataHati @ MH said...

terima kasih semua atas ucapan tu.. ;)

sissyira said...

salam pagi sabtu =)

sampaikan ucap selamat untuk bonda awak dari saya yea =)..

semoga awak tidak pernah terlewat untuk mengembirakannya ...


p/s: bagi la keta ...hahahha

MataHati @ MH said...

mekasih...

bonda dah pun ada kereta huhu