Sunday, November 21, 2010

Award Penghargaan Buat Blogger


Dengan penuh rasa rendah diri, buat julung kalinya tuan blog ingin memberikan sedikit penghargaan kepada blogger yang sudi singgah di blog ini dan mencoretkan sepatah dua komen. Kehadiran anda adalah faktor utama blog ini masih bernyawa dan komen-komen anda menaikkan lagi semangat tuan blog untuk terus mencoretkan entry. Walaupun kita tak pernah bersua muka, sekadar membaca coretan dan menatap gambar di blog tapi itu bukanlah tembok penghalang untuk kita membina ikatan persahabatan di alam maya ini.

Award penghargaan ini ditujukan kepada semua blogger lama dan baru yang sudi memeriahkan blog ini. Semoga  anda semua terus aktif berblogging dan sudi-sudikan lah menziarahi blog kawan-kawan yang lain. Dalam dunia blog ini, ada penulisan yang sentiasa bergerak lurus dan ada penulisan yang tergelincir ke tepi. Mana yang baik itu sama-samalah kita jadikan panduan dan mana yang kurang elok sudi-sudikanlah memberi teguran. 

Terima kasih diatas sokongan anda selama ini!! Sudi-sudikanlah menerima award ini...

22 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

wua.. maceh2~. nak amek2~

amanah said...

salam ...tingkatkan backlink blog anda disini

azwa_amani said...

uishhh uat susah2 jer bagi award kat amani...hehehe..mekasih yer..ske2..

Sharinginfoz said...

thanks, by the way tahniah man utd menang

deqlis said...

wah!!.. dpt award lah pepagi nie

timaceh2x... nak amek gak:-)

y@n@ M!B said...

wah award..sy sudi menerima nya..ecewahh...thanks! ^_^

kinn_comey said...

saya baru follow..adakah saya layak terima ni?hik3

Tomato Gurl's Life said...

terima kasih..cantiknya award..kreatif!

zmah said...

Makasih ye...akak amik nak tampal kat dinding rumah blog tu...kosong je..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Terima kasih sagitarius boy,hadiah besday utk sis juga ni,tanda persahabatan sesama blogger..tq tq tq.

Mata Hati said...

kinn_comey - sudi2 kan lah menerima award ni :)

Mata Hati said...

u all - :)

kinn_comey said...

trimas tuan! ;)

Mata Hati said...

sama-sama

azana said...

time kaceh mata hati...huhu saya amek ek...

Mata Hati said...

amik ler...

Iena farina said...

Thyank's mata hati...sy nak lah logo nie...bolehkan... :)

kella said...

mahu.... ;p

Mata Hati said...

dipersilakan ambil :)

azzey said...

Mata hati: Tq2! ...hi3....mesti best bila ada org sudi bagi award kan..

Mata Hati said...

:)

Shiela Latif said...

terima kasih ya...nanti sis ambik award nie... =))