Monday, November 29, 2010

Top Commentor Award

Award ke-2 dari cik Siti pussy pussy cat, Top Commentor Award. Mekacih lah laling, tak sedar dah sebanyak itu komen aku kat blog dia. Ingatkan baru 3-4 komen jer. 

Aku sendiri tak kira berapa banyak komen aku tulis setiap hari kat blog korang. Setiap hari aku terjah lebih dari seratus blog. Kalau nampak entry yang menarik pandangan mata, aku akan tinggalkan komen walaupun cuma sekerat. At least boleh buat tuan blog tersenyum bila tahu ada someone sudi membaca dan memberikan komen. 

Korang pun rajin-rajinlah tinggalkan komen kat blog kawan-kawan. Walaupun pendek jer komen tut tapi dah cukup bermakna. Amalkan 'Give and take, Take and give'. Esok aku ada sesuatu untuk korang sempena hari istimewa. :-)

17 comments:

Izamir Ridzwan said...

ish ni mesti kuat komen ni

azwa_amani said...

ape ade hari esok????

ciksiti said...

tahniah!

Shiela Latif said...

wah...comelnyer award tue...=))

sz | m.s.s said...

saya setuju dgn pernyataan awak tu..
tinggal kn jejak sikit pun dah cukup utk membuatkan tuan punya blog tersenyum ;)

penaberkala said...

bagus lah, ada org hargai komen kita kan
hidup berblogging kena la mcm tuh
rmaia kawanlg best

tahniah dpt award
slamat berkomentar

Siti said...

wah wah dapat award tu...hehe, tahniah! eh eh esok ada ape pulak? jeng3

kella said...

tahniah!
terima kasih untuk MH juga, sebab sudi komen komen kat blog ku!
memang betul.. walau secubit komen pun sangat2 ler bermakna..

give n take..

cost n effect..

:)

Mata Hati said...

Izamir Ridzwan - bergantung kpd mood. kalau mood ok, rasa nak bagi komen kat semua blog yg diterjah

azwa_amani - tunggu!!

ciksiti - time kasih

Mata Hati said...

Shiela Latif - tu ah, kreatif betul tukang buat award tu :)

sz | m.s.s - give everyone a smiley face!

penaberkala - apa yang penting..'kerjasama'

Mata Hati said...

Siti - time kasih.. tunggulah hari esok kalu nak tahu :)

kella - kita sama-sama memeriahkan blog kawan2, baru lah kawan2 sudi memeriahkan blog kita balik

maya amir said...

saya sokong..tinggalkan jejak..say hi pun dah cukup:)

Siti Mashitah Saidin said...

hehehe.. taniah!~

Mata Hati said...

SMS - mekasih cik pussy pussy cat

azwa_amani said...

tahu tak..penantian tu satu penyeksaan...esok amani exam sampai petang laaaaaaaa...

Mata Hati said...

hehehe..entry cuma akan dipublishkan pada pukul 8 pagi

Iena farina said...

Tahniah... :)...cute award tu...