Tuesday, November 30, 2010

"Contest Teka Harga Kerusi Malas Mummy Maira"


Meriahnya dunia blog sekarang. Ramai blogger dan banyak jugak contest yang dianjurkan. Aku menerima jemputan dari Mummy Maira untuk menyertai contest anjurannya. Aku suka sebab contest ni mudah jer, tak perlu pening2 kepala nak fikirkan jawapan panjang berjela..

Contest ini dinamakan "Contest Teka Harga Kerusi Malas Mummy Maira". Peserta cuma perlu meneka berapa harga kerusi malas dalam gambar tu. Pastu buat ayat ringkas "Saya suka kerusi ni sebab dot dot dot." MudahkanOkay, kesihatan aku terganggu teruk hari ni. Nak becerita lebih detail lagi pasal contest ni dah tak larat nak menaip. Mata asyik nak terkatup jer. 


Kalau korang nak join, klik dekat gambar tu. Semua syarat-syarat penyertaan ada dinyatakan kat situ.  Hadiah pun best, Proton Inspira sebijik. Kelepok!!! kena baling dengan pasu bunga kat dahi. Huhuhu.. Tak lah, hadiahnya cash money berdasarkan harga sebenar kerusi tu. Kalau nak lagi untung, teka ler harga tinggi sikit. Seribu ke, dua ribu ke..Ahakss!!

Tekaan aku, kerusi malas ni berharga RM150.00. "Saya suka kerusi ni sebab kusyennya yang lembut membuatkan ku tidur lena bermimpikan Lisa Surihani" Hehehe..nanti ada peminat Lisa marah2 kat aku.
  1. No follower id http://hezrina1983.blogspot.com/ : 20
  2. No follower id http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/ : 9
  3. No follower id http://aznizulhelmi.blogspot.com/ : 70
Untuk memeriahkan contest, aku dengan sukacitanya tag 2 orang blogger ni untuk join sama.
  1. adik Azwa Amani - habis exam nanti baru join yer
  2. kak Zai Kulim

11 comments:

azwa_amani said...

insyaAllah...nanti amani join...:)..mekasih tag ea..

Siti said...

haha yg penting lisa surihani tu mesti ada.. :P

eh eh awak dapat award drpd saya.. :)

http://lurvemyblog.blogspot.com/2010/11/interesting-blog-award-daripada-syamil.html

aNa d'sKoDenG said...

kehkehkeh...slogan x menahan

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

takut jadi malas bila duduk kat situ nanti...



hehe..


gud luck !

alexa yussida said...

kehkehkeh..hidup lisa surihani^^

Mata Hati said...

amani - sama-sama

Siti - terima kasih atas award tu.. nanti saya amik

aNa d'sKoDenG - huhu

a.z.r.i.n.a.03.07 - jadi malas sekejap jer..hehe

Mata Hati said...

alexa yussida - taip 'VOTE LISA' dan hantar ke 99999999 :P

wan nurul hezrina abd halim said...

k tq sudi komen..slogantuh tak menahantuh...apepun mummypun minatkat lisa..comey beb..k pape nnt swlalu tgk blog mummy nak update contestni k

cikanna said...

good luck untuk awak..

wan nurul hezrina abd halim said...

k dah cek lulus k

wan nurul hezrina abd halim said...

matahati anda layak dapat rm10 topup dr mummy.cek entry baru mummy nnt tuk contest teka harga kerusi malas mummy merah