Monday, November 01, 2010

Entry Ringkas

dah masuk bulan november, nearly the end of the year. selalunya bulan 11 ni dikaitkan dgn musim tengkujuh. mmg dah tengkujuh pun sbb dah 4 hari hujan turun. sejuk wesss...time hujan ni nak bangun tido pun malas. kalau boleh nak guling2 atas katil sampai puas. then masuk bilik air mandi hot water. tapi kat bilir air aku ni mana ada hot water. air batu adalah... today aku tak sihat. sejak semalam sakit perut..pagi ni tangan asyik mengigil jer. kan best kalau mengigil ni tanda nak dpt duit. hak hak hak... kay, selamat pagi blogger and jaga kesihatan baik2. kalau dah sakit mcm aku ni..nak buat kerja pun susah.

8 comments:

My Little Diary said...

salam,
kalau dah gigil2 tu.. pegi klinik jer, amik ubat.. hehe


entry terbaru "disana menanti disini menunggu"

Mata Hati said...

x suka mkn obat..nak telan sebijik pil pun sampai kena minum 2 gelas air

isabelle said...

tu tanda2 hjg tahun dah start mls keje tu, smtara tgu new year dgn azam baru

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

hehhe dalam sakit sempat jenaka lagi ya. Kalaulah tangan gigil tanda nak dapat duit..hmm takperlah...lagi kuat gigilnya, lagi banyak masyuk...

~ PIJA ~ said...

salam..
minum air banyak2..

suri solehah said...

salam..tengkujuh dah datang..langkawi pun hujan tak berenti adakala tahap menakutkan...kalau rasa best tidur pg beli mc huhu..leh dak gitu.

SUZIE APAI said...

musim org sakit ni...jg2 la org pantai timur, tengkujuh dh menjelma..

p/s : gigil nk dpt duit kontra dgn hj bakhil....hikss

Mata Hati said...

isabelle - ujung thn biasa ah. mood kerja dah hilang

sweetie2010 - harap2 mcm tu lah..huhuhu

Pija - thanks

suri solehah - tak pernah ah beli mc. amik cuti bergaji jer..huhu

Suzie Apai - yup..mmg dah melanda. best2 nya hujan2 ni mkn lempeng debok