Tuesday, November 23, 2010

Khas Untuk Blogger Sis Lydia Miza


Entry ini ditujukan khusus buat sis Lydia Miza. Sempena birthday sis Lydia Miza yang ke-29 hari ini, adik mu  di alam maya ini mendoakan agar sis Lydia Miza dikurniakan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan tercapai segala impian. Selamat bergembira di hari kelahiran ini, cuma sekali jer dalam setahun. This is last time menyambut di angka 2, same day next year dah bertukar ke angka 3 pulak.


Rasanya ramai yang dah kenal sis Lydia Miza ni. Actually ada 2 persamaan antara aku dengan sis Lydia Miza ni. First, berbintang sagittarius. Second, minat dunia fotografi. Third, ??? Sis Lydia Miza ni sebenarnya orang arab. Orang arab pun terror menulis blog dalam bahasa melayu lah. Tak percaya ke? Hiks!! tak lah. Sis Lydia Miza sekarang berada kat Doha, Qatar. Betul tak sis? hehehe

Sesiapa yang belum berkenalan lagi dengan sis Lydia Miza, sila lah berkunjung ke blog beliau.  Blog beliau memang best dan meletup. Berjaya mencapai 31 ribu pengunjung dalam masa 5 bulan dan 900 lebih follower. Blog aku pun belum mampu buat macam tu..uwaaa!!  Klik kat header di atas atau pun banner dibawah untuk terus ke blog sis Lydia Miza...

8 comments:

Aisyah AR said...

wahh!! first time dgr nama lydia miza..ketinggalan betullah aku nie..huhu...

nk wish gak..eppy b-day sis lydia miza..

NM02 said...

hepi belated beday to sis Lydia Miza

Amyna said...

Ohh cheq kenai nih... ekekeke.

azzey said...

Mata Hati: Happy belated Birthday utl Lydia Miza .....

~aSHa~ said...

umur dia sama dgn umur akak...

takut la nak terjah ke taun depan..ehehehehehhe

Mata Hati said...

Aisyah AR, NM02, Amyna, azzey - :)

~aSHa~ nak buat mcm mana, angka 3 tetap akan datang, tak boleh nak elak..hihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Salam Sagitarius boy , entri khas ini anda buat senyap2,tanpa sis perasan.Apa pun..amat terharu,dengan entri ni . Sis buka hebat pun dlamdunia blogging ni , br nak mula .Moga persahabatan kita di alam maya kekal selamanya,Amin.

Tq adikku,kamu buat sis terharu...

Mata Hati said...

:)