Wednesday, November 03, 2010

Milik Siapakah Gadis Ini?

sebelum apa2, nak nyanyi dulu dalam hujan. biar hujan turun makin lebat...

milik siapakah gadis ini,
wajah lembut bagaikan sutera,
ingin hatinya ku muliki,
apakan terdaya,
apakah kan terdaya ~

dah dah, nanti bukan hujan jer semakin lebat, banjir terus. kay, pergi kepada tajuk entry. hari ni aku terjumpa seorang nurse muda. comel, tutur kata lembut jer. mana2 pesakit yg dengar pasti rasa sejuk hati. lagilah cepat sembuh. ntah macam mana dari jauh lagi mata aku terpaku kat si dia. macam terkena arus elektrik. dub dab dub dab~ aku pun tak ingat bila kali terakhir hati aku berdebar2 mcm ni bila lihat perempuan. bila direnung lama-lama muka dia, macam pernah terjumpa kat mana2 jer. where? aku perhati jer dia berjalan dari belakang. ehemmm! aku perhati cara dia berjalan ekk, bukan perhatikan part tertentu. :-p... cara dia berjalan mirip kepada  my old fren.. suratan atau kebetulan. 

kata pepatah - dari mata turun ke hati, dari hati turun ke jari, dari jari turun ke blog..

19 comments:

My Little Diary said...

hehehe.... so, siapakah gadis itu?

zura@iwan said...

uitt....sudah jatuh hati ke..sure lawa kan gadis itue...hehe. kalu ada jodoh x ke mana tu..

LyNn HaMzAh said...

siapakah gadis tu yer? apesal la x tanya dik...mesti dia lawa kan...

nn said...

ish...awat perati jer..
nape xtegur...

shiemz said...

ape lagik..masuk al minang terus... ahiks...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Tgu apa lagi???jgn lupa share kegembiraan ngan kami semua ye?LM tgu...

Siti Mashitah Saidin said...

aik??? siapkah?

SYaMiLa said...

cinta pandang pertama...he3...


New Entry "NEW!!! BRANDED GIRLS DRESS & JEANS"

Kimmy Ai said...

hoooo.. usha awek cun!

hehe.. ;DD

sweetsal said...

hehe..cinta pandang pertama ni...

Mata Hati said...

My Little Diary - seorang nurse..huhu

zura@iwan - yes yes..dah namanya jodoh, dipisahkan dinding bangunan pun boleh bertemu jugak

Kak Lynn, nn - mcm mana nak tanya, tetiba lidah jadi kelu. mata jer bergerak

Mata Hati said...

shiemz - hahaha...sungguh ekstrem

kak LM - insyaallah..berita gembira pasti dikongsi bersama

SMS - gadis misteri..silap, nurse misteri

Mata Hati said...

Syamila, sweetsal - macm tu lah agaknya

Kimmy Ai - comel lote

firahadifa said...

u had a crush~ =)

anis said...

huhuhu.. dinding batu ade pintu..msti la blh jmpe..hehehehe..
jodoh nih! jgn tnggu lama2.. nnti diambil org..hehehe..

mEiZ SHA said...

waa...baca tajuk je da buat ninie nyanyi..ehhee

milik siapa laa si gadis itu ya..:)

ana ayesha said...

good luck semoga ada jodoh

Mata Hati said...

firahdifa - ntah lah..mungkin kot ;p

anis - dinding batu kat hospital ni ada pintu rintangan api jer..hahaha

Mata Hati said...

mEiZ SHA - ntahlah..nak kena tanya tuan punya badan dulu... ;p

ana ayesha - mekacih..mekacih