Tuesday, November 16, 2010

Buffered Earnings Nuffnang


Check Nuffnang hari ni, tengok-tengok BE tinggal lapan kerat jer. 4 BE sebelum ni termasuk Nokia N8 dah turun ke ME. Digantikan pulak dengan 3 BE yang baru. Why why?  Frust lorr sebab CTR bonus Nokia N8 tu tengah mencanak naik tetiba dah jatuh ke ME. Apa pun thanks ler Nuffnang sebab masih sudi beri BE kat aku ni. Walaupun dah 2 tahun lebih sejak blog ini diwujudkan tapi baru sebulan dua ni aku aktif menulis entry. Ini pun selepas aku dah jarang sangat layan muka buku.

Prestasi blog ni pun sejak dua menjak ni semakin baik. Lagi-lagi bila semakin ramai pengunjung dari luar sudi datang melawat blog aku ni. Walaupun aku 95% entry aku dalam bahasa melayu tapi dengan adanya translator, boleh lah diaorang faham serba sikit apa yang aku tuliskan. Ok ok, setakat ni jer dapat aku taipkan. Sekarang masa untuk baca email yang dah mencecah tiga ratus lebih ni. Baru seminggu tak bukak, dah bertimbun. Aiyakkk

12 comments:

Izamir Ridzwan said...

takpa lah tu..still ade lagi..sy tak dapat lgi ni haa...

http://izamirridzwan.blogspot.com/

penaberkala said...

tahniah
byk tuh smp 8 ketul BE
masyuk la

slaam aidiladha

Aisyah AR said...

psstt...kita baru je first time dpt buffered earning..hhaha!! what to do ek...camna nk tau jangka hayat BE tu??

Mata Hati said...

Izamir Ridzwan - update selalu survey kat nuff

penaberkala - salam aidiladha buat anda

Aisyah AR - pasal jangka hayat tu tak boleh agak sbb bergantung kpd nuffnang

Aisyah AR said...

owhhh..aiitt..sankyu!!! huhu...

maCy said...

wahh.. syukur2.. rezki raya ;D

eqbalzack said...

semoga rezeki melimpah ruah lagi bro..

AnneRaini said...

nak gak BE

Iena farina said...

Wah!!!tahniah lah...sy teringin gak..tp belum dpt lg...bestnyer....

kella said...

boleh tak terangkan kat kita, camana nak tahu itu ialah BE, camana nak check kat nuffnang.. siap ada lapan tinggal 4 pula.. camana nak tengok..

adakah kita juga pernah dapat BE?
ntah..

Mata Hati said...

maCy - alhamdulillah..rezeki

eqbalzack - harap2 mcm tu lah

AnneRaini - amik ler..huhu

Mata Hati said...

Iena farina - dapatlah tu satu waktu nanti. sabar menanti

kella - bukak nuffnang dan klik kat earnings. tgk dlm kotak bertanda buffered earnings. itulah dia.. nak dapatkan BE, kena update selalu survey kat blog manager.. tu jer :)