Thursday, November 04, 2010

Blog SeramSunyi - Persahabatan Hingga Akhir Nyawa

sebenarnya jarang aku review blog kawan2. tapi kali ni aku nak korang baca satu blog. kalau lihat nama blog tu mmg nampak macam ada perkara mengerikan yg dipaparkan dlm blog tu. betul, memang blog tu selalu memaparkan cerita seram dan gambar2 ngeri. tapi kali ni bukan nak suruh korang baca cerita seram tu, tapi rekemenkan sangat korang baca entry terakhir yg dipostkan oleh pemilik blog tu. aku baca pun rasa nak menitik air mata jer...betul!! tak tipu. ini bukannya nak buat April Fool atau November Fool. pergilah baca. baru korang tahu.. entry ni berdasarkan kisah benar yg baru saja menimpa pemilik blog ni. klik kat bawah tu utk pergi terus ke entry yg aku maksudkan...

9 comments:

~ PIJA ~ said...

yup..aku mmg follow blog tu.
tp entry last tu mmg sedih..!!

My Little Diary said...

hmmm... mmg sedih.. sayu rasa hati ni

isabelle said...

wohh..nak kena baca nie...
babai

Shahrizah said...

Ooo ya ke?... saya pegi sana skrg..

Mata Hati said...

selamat membaca.. standby tisu sekali kalu korang jenis mudah tersentuh hati...hee

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

saya ada baca post berkenaan ni kat blog seramsunyi tu..bagus la, nilai persahabatan mcm ni la yg islam galakkan di kalangan umatnya..besar pahala kwn si arwah tu bila sampai mcm tu...

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

Shiela Latif said...

nanti sis terjah...

azwa_amani said...

a'ah lah..sedih sgt....al-fatihah buat syamil n tihi....

kakyong said...

pagi2 ni buleh la layan n3 seram... ;)