Wednesday, November 03, 2010

Proton Inspira - Interior & Exterior

nak share sikit gambar latest Proton Inspira. sebelum berkira-kira nak beli kereta ni, apa kata kalau lihat dulu interior dan exterior Proton Inspira. manalah tahu kot2 menguatkan lagi racun utk beli kereta ni. hahaha... nak tunggu tarikh perlancaran lambat lagi, 7 hari dari sekarang. so, cucilah dulu mata dgn gambar2 kat bawah.

klik pada gambar untuk saiz lebih besar




20 comments:

Ati Masrif said...

eemm..bolehlah..risau juga keta2 baru ni kang ada jer problem nya

ainnoraini said...

mmg menawan & besar....
kak ain hari2 nengok kete tu.... dah keje kat situkannnn....
ade beberapa caler...

liyana mohamad said...

smart kot keta ni....
=)

Hanis Azla said...

mmg cantik & nmpk luas.. 7 hari lg awak dah boleh order..

ana ayesha said...

nampak cantik dan luas juga kelihatan seperti kereta mewah tapi skrg ni musim company kereta panggil balik kereta yg telah dijual dgn pelbagai alasan

Aideal Fitri said...

Suka bahagian dalam kereta ni,nmpk menarik dan luas^^

eMMe said...

menarik hati n keinginan utk memiliki, ruang dlm yg mewah nampaknye....bergaya mempersona...

Ciklinn said...

mmg menawan kete ni...... inspira tak pernah tgok live lagi tapi lancer yg sama camni udah ku duduki... hehheh

Mata Hati said...

sapa berkenan pergilah order cepat2...huhuhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh bab bonet tu yg sis minat..huhuhu

thomas said...

boleh tahanlah,CKD jgn di pasangnya power window local pula.

Sricahaya said...

cantik gak..bonet pun cam luas jerk..blh letak barang byk sikit..
ada bape kaler yerk?

Mata Hati said...

ada 4 warna... hitam, putih, merah, silver

:: Zanna :: said...

wah cantik gak kan interior kete ni..huhu akan difikirkan..hehehe

SYaMiLa said...

kete malaysia ni..kalau baru2 ni biasanya ada problem kan...hmmm


New Entry "NEW!!! BRANDED GIRLS DRESS & JEANS"

yahaya said...

cantik ye...ada duit boleh la beli

Mata Hati said...

biasalah...kena tunggu keluaran ke2 baru boleh beli. keluaran pertama biasanya ada masalah..selalu mcm tu

Shiela Latif said...

adeiii...kalau lah suami ku sudi nak membelikan proton nie alangkah indahnyer dunia nie...

Mata Hati said...

buat manja2 sikit..cairlah hati susmi. confirm lepas keja terus pi booking kereta ni :p

kakyong said...

cantik model ni... sesuai utk yg berkeluarga...