Monday, November 29, 2010

Keywords

Dah dilserang selesema. Nak menghadap menaip entry pun kekeringan idea. Pernah terjah keywords kat nuffnang? Hari ni, ramai pulak yang mencari blog ini. Tak percaya, lihat kat bawah. Ada 100 carian berkaitan blog ini saja setakat pukul 10 malam. Boleh dikatakan ramai jugak lah sebab sebelum ni kalau banyak pun keywords mengarut seperti ibu ayam, skodeng dada dan macam2 ler lagi. Kay, aku nak rehat jap. Semakin teruk pulak selesema ni. Malas nak telan obat sebab aku ni anti obat.

18 comments:

AdiaLuze said...

Ooo...anti ubat...Antibodi mst kuat giler nak malawan virus2 selsema ni kan..hehehehe

Mata Hati said...

tak lah kuat mana tapi mmg benci obat..haha

princeduyong said...

telan madu lebah pulak...

azwa_amani said...

jangn lupe makan,ubat
jangan lupa minum air kosong banyak2...
kalau melarat pergi klinik..
dengar cakap adik ni.. :)

Siti said...

wah wah kemain ramainya orang cari blog ni..hehe :)

Mata Hati said...

princeduyong - ok, kebetulan madu lebah ada lagi dlm peti

azwa_amani - tak suka makang obat lah.. :)

Siti - :)

aima in luv said...

rehat bnyk2 k.... semoga cepat sembuh

azwa_amani said...

x suka kene SUKA jugakkkk...!!!!!!! :P..
camne nak baik, x makan..

Izamir Ridzwan said...

sapa la yang search keyword skodeng dada tuh.. macam pelik je bunyik dia

Mata Hati said...

aima in luv - terima kasih

azwa_amani - x suka obat. sebijik pil saja kena teguk 2 gelas air baru masuk dlm kerongkong

Izamir Ridzwan - budak2 nakal tu

Far8 budak baik said...

haha byk gile..wahhhh

h A n Y S said...

anti ubat?hmm..susah kalau anti ni, bahaya, ;D

Mata Hati said...

Far8 budak baik - kebetulan saja tu

h A n Y S - what to do, sejakkecik mmg x suka obat

Ezma FaSham said...

ouch! tuan rumah demam rupenya... ni nak datang ziarah nih... take care and kalau demam sikit sikit tu, tak payah la makan ubat. minum air banyak banyak je... :p

tiqaa said...

taksuka ubat jugak tapi paksa telan. ehe. wah. ramai nye cari belog nih. :D

Mata Hati said...

Ezma FaSham - thanks :)

tiqaa - nak telan pun terseksa..huhu

Iena farina said...

mkn ubat & rest byk2... :)

Mata Hati said...

ok..saya rest banyak2