Tuesday, November 16, 2010

IKEA Kitchen Living Contest

Nota: Entry ini akan melekat selama 48 jam. Sila scroll ke bawah untuk baca entry terkini...

Sebagai pembuka kata, ada empat pertanyaan disini.
  1. Siapa minat barangan dapur? 
  2. Siapa bercita-cita untuk memiliki dapur impian? 
  3. Siapa pernah melayari laman web IKEA?
  4. Siapa pernah pergi ke IKEA? 
Soalan-soalan kat atas korang jawab sendiri ekk. Tiada hadiah pun dari tuan blog. kekeke.. Rata2 pembaca blog ini pernah pergi ke IKEA atau paling kurang pun pernah dengar nama IKEA. Aku dah lama kenal IKEA sejak menjadi pembaca setia sebuah majalah berkaitan pengubahsuaian dapur. Sekarang pun dah mula merancang design dapur impian bila dah miliki rumah sendiri suatu masa nanti.

Tahukah anda, IKEA sedang mengajurkan  Kitchen Living contest. Contest berbentuk games ini sudah bermula sejak 8hb November dan akan berakhir pada 28hb nanti. Tinggal lebih kurang 14 hari lagi sebelum contest ditutup. Contest ini cukup mudah dan menyeronokkan. Cuma cari barang tersembuyi dan anda berpeluang memenangi  IKEA voucher bernilai RM500 setiap minggu. Tak percaya ker? Gambar-gambar dibawah menunjukkan 4 step mudah untuk masuk contest ini.

klik pada gambar untuk paparan lebih besar

Macam mana? Mudahkan. Kalau berminat, sertai segera IKEA Kitchen Living Contest. Good Luck !!

16 comments:

LyNn HaMzAh said...

wah...boleh jadi duta ikea nie...

ibuayahdamia said...

macam menarik...jap nak gi tgk kat web ikea..

permata alza said...

Salam...Aritu sy dah tu kat web ikea...syok gak contest nie...hehehe... :)

AdiaLuze said...

Laaa....buat suspen jee...Ingt Tuan Rumah yg anjurkan contest...Ahakss...

Mata Hati said...

kak Lynn - kalau dapat jadi duta nanti mesti byk gambar saya terpampang kat iklan IKEA dimana2..hehe

Mama Damia - memang menarik

Mata Hati said...

permata alza - memang best sbb contest ni dibuat seperti games

AdiaLuze - belum sampai masa lagi tuan rumah nak buat contest..huhuhu

ana said...

siap promote ikea nie...ada apa2 ker? dapur umah skrg pakai brand mama kitchen je...ikea x mampu la.

Mata Hati said...

promote contest IKEA tu jer..
yg produk IKEA cuma buat santapan mata semata-mata

Nadine said...

thanks for dropping by @ my site :)

Tomato Gurl's Life said...

hehe..hebat la,..dah jadi cam duta iklan ikea..good luck!

Khairy said...

serious? IKEA buat competition? wow...macam menarik je. Semua orang boleh masuk ke?

Mata Hati said...

Nadine - sama-sama

Cik Tom - duta tak bergaji..hehehe

Khairy - semua orang boleh join :)

kakyon said...

macam menarik aje..nnti terjah web ikea..

Mata Hati said...

terjah cepat...huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh jd duta ke mata hati?

Mata Hati said...

duta tak diiktiraf lah kak miza..hehe