Saturday, November 13, 2010

Blogku Ke Persada Dunia

Tajuk entry ego giler. Macam nak berlagak jer kan? Hahaha.. Tak der lah. Tadi tengah check analytics kat Nuffnang. Tetiba gatak-gatal jari nak tengok dari mana datangnya bilangan pengunjung yang tetiba jer ramai di awal pagi ni. Selalunya awal pagi macam ni paling ramai pun bawah 30 jer. Tahu ajer lah, sekarang kan waktu tidur bagi kebanyakan orang kat Malaysia kecuali aku yang dah jadi batman ni. Aiseh!! tetiba jer pengunjung luar negara mengatasi pengunjung dalam negara. Dah merentasi dunia blog ku ini. Kan best kalau aku sendiri yang berjaya merentasi dunia..ahak ahak. Bertahan sekejap jer tuh. Nanti terbit jer matahari, macam kelajuan kereta Formula 1 bilangan pengunjung dalam negara memecut meninggalkan pelancong asing ni. :p

11 comments:

Shahrizah said...

Tahniah kerana blog ni minati pengunjung luar negara.

Mata Hati said...

sekadar persinggahan saja tu... :)

maCy said...

congrate ;D

moklong said...

tahniah drp saya.

Watie Rose said...

keep it up bro...

Mata Hati said...

semua blogger boleh buat asalkan tahu trick utk menambat hati SEO

kak Erna said...
This comment has been removed by the author.
kak Erna said...

tahniah..dah terbang jauh blog mata hati..
akak tengok di blog ni..ada iklan nuff..diantara post..kenapa akak buat tak jadi ye..iklan tetap diatas dan di tepi je..terima kasih..

Mata Hati said...

kak Erna - rumit sikit kalau nak buat ikalan macam tu. kena edit kat HTML. ada panduan kat nuffnang. kalau terjumpa nanti, saya paste kan kat kak Erna

thomas said...

Wah! Bagus tu,dia org datang tenguk apa?Inspira ke?

Mata Hati said...

yup... inspiran dan asian games